De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
Fietsroutes in Zuid-Holland
De la Soul

De la Soul

Het enige soul food restaurant van Leiden vindt u aan de Morspoort. De la Soul heeft een uitgebreide kaart voor lunch, diner of borrel. Heerlijke gerechten die zijn ontstaan in het zuiden van de Verenigde Staten. Nuttig uw lunch of diner aan een gezellige tafel binnen óf op ons zonnige terras.
Meer informatie
Loetje aan de Amstel

Loetje aan de Amstel

Loetje aan de Amstel is gevestigd in een prachtig, authentiek pand aan de mooie Amstelzijde in Amstelveen. Er is ook een buitenterras aan de tuinzijde én langs de Amstel. Heerlijk zitten en eten binnen en buiten
Meer informatie
Restaurant Boschbeek

Restaurant Boschbeek

Wij zijn gevestigd in een bijzonder gebouw op een prachtige locatie.U kunt bij ons 7 dagen per week à la carte kunt lunchen of dineren. Onze doelstelling is u van een heerlijke lunch of diner te laten genieten waarbij onze gastvrijheid en culinaire details iets extra zullen brengen.
Meer informatie
Loetje Overveen

Loetje Overveen

Aan de rand van de Kennemerduinen, op slechts vijf kilometer van de stranden van Bloemendaal en tien minuten vanaf het historische centrum van Haarlem, is Loetje gevestigd. Ideaal gelegen, in de bocht aan de Bloemendaalseweg, op een doorgaande auto- en fietsroute.
Meer informatie
Paviljoen t Malieveld

Paviljoen t Malieveld

Paviljoen Malieveld staat sinds 1941 op het Haagse Malieveld en is in Den Haag en ver daarbuiten bekend om zijn overheerlijke poffertjes, pannenkoeken en Oud-Hollandse wafels. Op de menukaart staan meer dan 20 verschillende pannenkoeken en andere combinaties op verzoek!
Meer informatie