De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
...
Fietsroutes in Zuid-Holland
Gestrand

Gestrand

Restaurant Gestrand heeft op de eerste verdieping zijn restaurant en de Stay & Go. De grote ramen zorgen voor veel licht en zicht op het prachtige duingebied. Je loopt direct het grote terras op waar je een wijds uitzicht hebt over de avontuurlijke speeltuin.
Loetje aan de Amstel

Loetje aan de Amstel

Loetje aan de Amstel is gevestigd in een prachtig, authentiek pand aan de mooie Amstelzijde in Amstelveen. Er is ook een buitenterras aan de tuinzijde én langs de Amstel. Heerlijk zitten en eten binnen en buiten
Meer informatie
Restaurant de Vogelensangh

Restaurant de Vogelensangh

Restaurant de Vogelensangh is, met meer dan alleen pannenkoeken, een beleving midden in de duinrijke omgeving van de gemeente Bloemendaal. Graag verwelkomen wij u in ons familie restaurant op deze prachtige locatie. Met twee zonnige terrassen en een gezellige, sfeervolle inrichting zult u zich snel...
Loetje Overveen

Loetje Overveen

Aan de rand van de Kennemerduinen, op slechts vijf kilometer van de stranden van Bloemendaal en tien minuten vanaf het historische centrum van Haarlem, is Loetje gevestigd. Ideaal gelegen, in de bocht aan de Bloemendaalseweg, op een doorgaande auto- en fietsroute.
Meer informatie
Van der Valk Hotel Leiden

Van der Valk Hotel Leiden

Van der Valk Hotel Leiden is een veelzijdig 4-sterren hotel met 80 moderne kamers. Het restaurant Het Haagsche Schouw heeft een prachtig uitzicht. Vrij parkeren dicht bij de stad.
Meer informatie

1   2   >>>