De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
Fietsroutes in Zuid-Holland
Madurodam

Madurodam

Waar is het kleine Nederland groot in? Dat ontdek je in Madurodam, een stad vol miniaturen, doe-dingen en attracties. Kom langs! Stap in de schoenen van dj Armin van Buuren en mix zelf beats. En leer hoe we onze voeten droog houden in Nederland in onze indoor attractie Waterwolf!
Meer informatie
Bike Tours Haarlem

Bike Tours Haarlem

Wij willen iedereen het échte Haarlem laten ontdekken. Dit doen wij door het geven van fietstours met gids. Onze fietstours Tijdens onze fietstours ontdek je verborgen binnentuinen, mooie plekjes en geweldige (historische) gebouwen.
Meer informatie
Liedehoeve Boerengolf

Liedehoeve Boerengolf

Boerengolf is een variant van het ‘normale’ golfspel, waarbij een boerengolfparcours in zo weinig mogelijk aantal slagen moet worden afgelegd. Midden in de natuur en weilanden tussen de koeien.
Meer informatie
Haagse Stadfiets

Haagse Stadfiets

Reserveer nu uw Haagsche Stadsfiets en wij zorgen dat ie voor u klaarstaat in Scheveningen .Print uw boeking als bewijs en overhandig deze aan de medewerker in de winkel aan de Keizerstraat 27-29. U krijgt dan direct de fiets mee, en hoeft niet in de rij te staan. U kunt direct weg en genieten van...
Meer informatie
Stichting Kunstfort

Stichting Kunstfort

Kunstfort bij Vijfhuizen is onderdeel van de Stelling van Amsterdam, een 19e eeuws verdedigings-werk, sinds 1996 UNESCO Werelderfgoed. Het Kunstfort organiseert unieke tentoonstellingen met hedendaagse kunst van internationale kunstenaars.Bezoek 't fortrestaurant voor een lunch/borrel op het terras.
Meer informatie

1   2   3   >>>