De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
...
Welkom op de pagina's van Den Haag
McDonald's

McDonald's

Op vertoon van deze bon ontvang je de volgende aanbieding : 2 Big Mac, McChicken, Quarter Pounder of Groenteburger halen, 1 betalen.
Meer informatie
Rosarium

Rosarium

Uniek gelegen in één van Europa's mooiste parken. Rosarium Wokrestaurant Westbroek Scheveningen, beleef de wereld in oriëntaalse style.Altijd voldoende gratis parkeergelegenheid.
Meer informatie
Kimchi

Kimchi

Ons All You Can Eat concept biedt u de mogelijkheid te genieten van allerlei gerechten. Dit alles is voor een vaste lage prijs! Kennismaken met de diversiteit van de Koreaanse keuken is nog nooit zo smakelijk en voordelig geweest!
Meer informatie
Frites Atelier

Frites Atelier

Frites Atelier is ontstaan vanuit onze liefde voor frites. We vonden frites eten namelijk lang niet zo leuk als het zou kunnen zijn. Daar wilden we iets aan doen. Want waarom zou u voor guilty pleasures geen mooie plek uitkiezen?
Meer informatie
Restaurant La Salle

Restaurant La Salle

in het centrum van Den Haag. Op een steenworp afstand van de drukke Vlamingstraat en de Grote Markt kunt u genieten van een gezellige borrel of een sfeervol diner. De gerechten uit de Franse keuken worden dagelijks vers bereid met zoveel mogelijk producten uit ons eigen Nederland. Ze kunnen worden...
Meer informatie

1   2   3   4   >>>

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar

Het weer