De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
Welkom in Den Haag !
GoFast Scheveningen

GoFast Scheveningen

GoFast Scheveningen, gespecialiseerd in rondvaarten met een r.i.b. boot (rigid inflatable boat). Gelegen aan de 2e binnenhaven aan de Dr. Lelykade in Scheveningen. Wij beschikken over een 12 persoons ex-marine special forces boot waar we snelheden van boven de 100km/h mee kunnen halen.
Meer informatie
Museum Bredius

Museum Bredius

De collectie van Museum Bredius is de privé collectie van Abraham Bredius en omvat o.m. schilderijen van Rembrandt, Jan Steen, van Neer, ‘d Hoendecoeter en Hobbema. De gehele collectie is ondergebracht in een prachtig herenhuis uit de 18e eeuw, gelegen aan de Haagse Hofvijver.
Meer informatie
Free Walking Tour The Hague

Free Walking Tour The Hague

Free walking tour The Hague is een Engels talige rondleiding van 2 uur door het hart van Den Haag! De tour is gratis, (op fooi gebaseerd) dus iedereen kan mee! Meld je aan op de website voor de eerst volgende tour! https://freewalkingtourthehague.com/
Meer informatie
Panorama Mesdag

Panorama Mesdag

Stap in het grootste schilderij van Nederland, kijk 360º in het rond en onderga de magische illusie van het zinsbegoochelende panorama op Scheveningen uit 1881. Het enorme schilderij is geschilderd door Hendrik Willem Mesdag, één van de bekendste kunstenaars van de Haagse School.
Meer informatie
Nationaal Monument Oranjehotel

Nationaal Monument Oranjehotel

Het Oranjehotel was de bijnaam voor de Scheveningse gevangenis tijdens de Tweede Wereldoorlog. In 1940-1945 hielden de Duitsers hier ruim 25.000 mensen gevangen. Al in de oorlog werd het complex ‘Oranjehotel’ genoemd. Een ode aan de verzetsstrijders die er waren opgesloten.
Meer informatie

1   2   3   >>>

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar

Het weer