De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
Welkom in Den Haag !
De Uithof

De Uithof

Zet de sporter in je aan en bezoek De Uithof in Den Haag! Beleef het grootste overdekte sportcentrum van Europa met een schaatsbaan, skipiste, kartbaan en lasergame arena. Het perfecte dagje uit met het gezin, collega's of met jouw vriendengroep!
Meer informatie
GoFast Scheveningen

GoFast Scheveningen

GoFast Scheveningen, gespecialiseerd in rondvaarten met een r.i.b. boot (rigid inflatable boat). Gelegen aan de 2e binnenhaven aan de Dr. Lelykade in Scheveningen. Wij beschikken over een 12 persoons ex-marine special forces boot waar we snelheden van boven de 100km/h mee kunnen halen.
Meer informatie
Museum Bredius

Museum Bredius

De collectie van Museum Bredius is de privé collectie van Abraham Bredius en omvat o.m. schilderijen van Rembrandt, Jan Steen, van Neer, ‘d Hoendecoeter en Hobbema. De gehele collectie is ondergebracht in een prachtig herenhuis uit de 18e eeuw, gelegen aan de Haagse Hofvijver.
Meer informatie
Nationaal Monument Oranjehotel

Nationaal Monument Oranjehotel

Het Oranjehotel was de bijnaam voor de Scheveningse gevangenis tijdens de Tweede Wereldoorlog. In 1940-1945 hielden de Duitsers hier ruim 25.000 mensen gevangen. Al in de oorlog werd het complex ‘Oranjehotel’ genoemd. Een ode aan de verzetsstrijders die er waren opgesloten.
Meer informatie
Haagse Stadfiets

Haagse Stadfiets

Reserveer nu uw Haagsche Stadsfiets en wij zorgen dat ie voor u klaarstaat in Scheveningen .Print uw boeking als bewijs en overhandig deze aan de medewerker in de winkel aan de Keizerstraat 27-29. U krijgt dan direct de fiets mee, en hoeft niet in de rij te staan. U kunt direct weg en genieten van...
Meer informatie

1   2   3   >>>

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar

Het weer