De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
Welkom op de pagina's van Den Haag
Verhuur Scheveningen

Verhuur Scheveningen

Wij verzorgen allerlei tours en evenementen in en om Den Haag/ Scheveningen met onze groene vervoersmiddelen zoals de Segway's, Solexen (elektrische scooters)steps en fietsen. Door de duinen of over de boulevard rijdend, langs alle culturele pareltjes die Den Haag en Scheveningen u te bieden hebben
Meer informatie
Gemeente Musem

Gemeente Musem

Het Gemeentemuseum is een modern paleis voor de kunsten. Stap binnen in een betoverend gebouw, dwaal door schitterende daglichtzalen en ontdek dat ene kunstwerk dat u persoonlijk raakt.
Meer informatie
Museum Beelden aan Zee

Museum Beelden aan Zee

Museum Beelden aan Zee te Scheveningen is het enige museum in Nederland dat zich richt op moderne en hedendaagse beeldhouwkunst. Sinds 1994.
Meer informatie
Museum Meermanno

Museum Meermanno

Het museum is gevestigd in het sfeervolle vroegere woonhuis van baron Van Westreenen van Tiellandt (1783-1848) en richt zich op het geschreven en gedrukte boek in het heden en verleden. De uiterlijke vorm en de ontwikkeling van de vormgeving van boeken staan daarbij centraal. Het museum organiseert...
Meer informatie
La Bodeguita

La Bodeguita

La Bodeguita biedt danslessen van beginners tot gevorderden. Onze lessen worden gegeven door professionele docenten met jarenlange ervaring.
Meer informatie

1   2   3   >>>

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar

Het weer