De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
...
Welkom op de pagina's van Den Haag
De Uithof

De Uithof

Zet de sporter in de aan en bezoek De Uithof in Den Haag! Beleef het grootste overdekte sportcentrum van Europa met een schaatsbaan, skipiste, kartbaan en lasergame arena. Het perfecte dagje uit met het gezin, collega's of met jouw vriendengroep!
Meer informatie
Yi Yun Peace Museum

Yi Yun Peace Museum

Wie zich van het centrum van Den Haag op weg begeeft naar Station Hollands Spoor wandelt door de Chinese wijk. Daar in een onopvallend wit pand zit aan de Wagenstraat 124a een klein maar bijzonder museum: het Yi Jun Peace museum.
Meer informatie
Escher in het Paleis

Escher in het Paleis

Beleef Escher in Het Paleis. Ervaar in het Winterpaleis van Koningin Emma hoe M.C. Escher, kunstenaar met miljoenen fans over de hele wereld, vogels in vissen laat veranderen. Op de tweede etage van Het Paleis kun je zelfs optische illusie beleven!
Meer informatie
GoFast Scheveningen

GoFast Scheveningen

GoFast Scheveningen, gespecialiseerd in rondvaarten met een r.i.b. boot (rigid inflatable boat). Gelegen aan de 2e binnenhaven aan de Dr. Lelykade in Scheveningen. Wij beschikken over een 12 persoons ex-marine special forces boot waar we snelheden van boven de 100km/h mee kunnen halen.
Meer informatie

1   2   3  

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar

Het weer