De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
Welkom op de pagina's van Den Haag
Koffiebranderij Boon

Koffiebranderij Boon

Koffiebranderij BOON is een kleine winkel en branderij in het gezellige Hofkwartier van Den Haag. De geur van vers gebrande koffie komt je tegemoet als je de Prinsestraat inloopt.
Meer informatie
Lente Thee en Chocolade

Lente Thee en Chocolade

Welkom bij Lente Thee en Chocolade, een sfeervolle winkel in Scheveningen. Kwaliteit, puurheid en sfeer staan centraal. Losse thee, handgemaakte bonbons, chocolade, natuurhoning, servies en cadeaupakketten. Ook voor een kop verse thee of koffie in de winkel, ben je altijd welkom.
Meer informatie
Casa Del Habano

Casa Del Habano

La Casa del Habano Den Haag is een unieke en prachtige sigarenwinkel met een inloop humidor gevuld met een indrukwekkend grote collectie Cubaanse sigaren. Onze rooklounge is de 'woonkamer' van Den Haag waar je een sigaar kunt roken in een gezellige en vriendelijke ambiance.
Meer informatie
Holland Souvenirs

Holland Souvenirs

Holland Souvenirs, op een steenworp afstand van het Binnenhof. Kom langs voor een leuk aandenken en bewonder de grootste collectie souvenirs van Den Haag. Echt Royal Delft, verse tulpenbollen, echte kaas, klompen en zoveel meer. Proef een gratis Haags hopje en neem een foto in onze reuzenklomp.
Meer informatie
Monastic Store

Monastic Store

Monastic store aan de Oude Molstraat 35 in Den Haag is geopend van woensdag t/m zaterdag van 14.00 tot 18.00 uur.
Meer informatie

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar

Het weer