De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
Welkom bij onze gezellige restaurants en Musea's, wel graag online reserveren !
Hotel Herberg 1883

Hotel Herberg 1883

We heten je graag van harte welkom bij Hotel Herberg 1883, de prachtige voormalige boerderij Weltevreden, in het mooie Velsen-Zuid naast Spaarnwoude. Op zoek naar heerlijke hap, tijd voor een borrel of een goede kop koffie?
Meer informatie
Carillon Restaurant Hotel

Carillon Restaurant Hotel

Hotel Carillon is een populair hotel in Haarlem en ligt aan de Grote Markt aan de voet van de Sint Bavo. Welkom voor ontbijt, lunch en diner.
Meer informatie
Cozy lofts Haarlem

Cozy lofts Haarlem

Cozy Lofts Haarlem biedt de luxe van een privé-woning tijdens uw verblijf in Haarlem. We hebben acht verschillende Lofts in het centrum van Haarlem. Elke Cozy Loft heeft zijn eigen unieke stijl. Zoekt u comfort, gemak en een huiselijke sfeer tijdens uw verblijf? Boek dan op www.cozylofts.nl!
Meer informatie
Hotel Carillon

Hotel Carillon

Hotel Carillon is een populair hotel in Haarlem en ligt aan de Grote Markt aan de voet van de Sint Bavo in de aantrekkelijke binnenstad. Vele hoogtepunten op culinair en cultureel gebied liggen binnen loopafstand van het hotel.
Meer informatie
Camping de Duinrand

Camping de Duinrand

Te midden van de duinen en het strand van Zandvoort ligt Camping De Duinrand. Een ideale gezins-camping De camping telt 105 kampeerplaatsen, voor tour caravans en campers,voorzien van wateraansluiting, 16 Amp elektra, kabeltelevisie en vuilwaterafvoer.
Meer informatie

1   2   >>>

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar

Het weer