De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
Welkom op de pagina's van Haarlem
Rent a Scooter

Rent a Scooter

Hét adres in Haarlem als het gaat om verhuur van scooters, elektrische fietsen (e-bikes) en fietsen.
Meer informatie
Fiets Fix Haarlem

Fiets Fix Haarlem

Wij verzorgen fietsreparaties, onderhoud en verkopen nieuwe én tweedehands fietsen. Heb je een bakfiets? Geen probleem! Niet in staat of in de gelegenheid om de fiets te brengen? Fiets Fix Haarlem heeft daarvoor de haalservice. Daarbij zijn wij erkend servicepunt van Fietsenwinkel.nl.
Meer informatie
Corrie ten Boomhuis

Corrie ten Boomhuis

CORRIE TEN BOOMHUIS De geschiedenis van de familie Ten Boom getuigt van hun liefde voor en betrokkenheid bij het Joodse volk. Het museum wil een ‘open huis’ zijn, als een gedenkteken voor deze familie die als christenen leefden in gehoorzaamheid aan God en Zijn genade dagelijks hebben ervaren.
Meer informatie
Bike Tours Haarlem

Bike Tours Haarlem

Wij willen iedereen het échte Haarlem laten ontdekken. Dit doen wij door het geven van fietstours met gids. Onze fietstours Tijdens onze fietstours ontdek je verborgen binnentuinen, mooie plekjes en geweldige (historische) gebouwen.
Meer informatie
Rijwielhuys Santpoort

Rijwielhuys Santpoort

Rijwielhuys Santpoort is gelegen in Santpoort-Noord in de gemeente Velsen. Het is een fietsenwinkel met professionaliteit, service en klantvriendelijkheid. Fietsen in alle segmenten zijn te vinden bij Rijwielhuys Santpoort, van stadsfiets tot E-bike, van hybride fiets tot racefiets.
Meer informatie

1   2   3   >>>

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar

Het weer