De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
...
Welkom op de pagina's van Haarlem
Liedehoeve Boerengolf

Liedehoeve Boerengolf

Boerengolf is een variant van het ‘normale’ golfspel, waarbij een boerengolfparcours in zo weinig mogelijk aantal slagen moet worden afgelegd. Midden in de natuur en weilanden tussen de koeien.
Meer informatie
Cruquius Museum

Cruquius Museum

Haarlemmermeermuseum De Cruquius vertelt het oneindige verhaal van Haarlemmermeer. In Cruquius Museum staat de strijd met het water centraal. Historisch Museum laat de ontwikkeling van Haarlemmermeer zien vanaf de droogmaking. * Gemaal De Cruquius is Monument van het jaar 2016 *
Meer informatie
Buitenzwembad Het Baafje

Buitenzwembad Het Baafje

Buitenzwembad Het Baafje is een nostalgisch zwembad in Heiloo. Je vindt hier een 50-meterbad, een recreatiebad met 2 duikplanken en een peuterbad. Het water is met 23C heerlijk warm. Er is een grote ligweide.'n kopje koffie, patat, of n schepijs: een dag zwemmen is niet compleet zonder iets...
Meer informatie
Paintball Spaarnwoude

Paintball Spaarnwoude

Op zoek naar een actief uitje? Kom naar Paintball Spaarnwoude. Gelegen de groene oase van het recreatiegebied Spaarnwoude. Onder professionele begeleiding kunt u zich heerlijk uitleven op 12 diverse thema-velden.
Meer informatie
Land van Fluwel

Land van Fluwel

Land van Fluwel is een uniek beleef- en doe bos. Het ware verhaal van de tulp, vanaf het ontstaan tot de moderne tulpenteelt. Ontdek de inspiratietuinen, het ondergrondse leven van een tulpenbol, de traptrekkerbaan en nog veel meer. En tot eind oktober bloeiende tulpen!
Meer informatie

1   2   3   4   >>>

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar

Het weer