De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
Horeca en Musea weer open! Graag online reserveren !
Taxi de Jong

Taxi de Jong

Taxi de Jong, onderdeel van Brouwer Company is uw keurmerk taxibedrijf met altijd vriendelijke service en professioneel taxivervoer. Met meer dan 90 jaar ervaring weet Brouwer Company Noordwijk - Katwijk dan ook precies wat klanten verwachten van een professioneel taxi,- en personenvervoer bedrijf.
Meer informatie
Rederij van Hulst

Rederij van Hulst

Wij leggen de loopplank voor u uit. Rederij van Hulst neemt u graag mee voor een prachtige rondvaart of een geheel verzorgde dagtocht. Bij ons aan boord proeft u een unieke sfeer en ervaart u gastvrijheid.
Meer informatie
Katwijks Museum

Katwijks Museum

Het Katwijks museum combineert een bijzondere collectie schilderijen van buitenlandse en Nederlandse schilders die aangetrokken werden door de kunstenaarskolonie Katwijk.
Meer informatie
Madurodam

Madurodam

Waar is het kleine Nederland groot in? Dat ontdek je in Madurodam, een stad vol miniaturen, doe-dingen en attracties. Kom langs! Stap in de schoenen van dj Armin van Buuren en mix zelf beats. En leer hoe we onze voeten droog houden in Nederland in onze indoor attractie Waterwolf!
Meer informatie
Jachthaven Katwijk

Jachthaven Katwijk

Onze gemoedelijke Jachthaven is gelegen op een unieke locatie, op maar 950 meter van het strand. U en uw kinderen kunnen oeverloos genieten van zon, zee en zand, fietsen en wandelen in ons prachtige omgeving of rond struinen in het museum en de historische bezienswaardigheden.
Meer informatie

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar

Het weer