De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
Welkom op de pagina's van Leiden
Van der Valk Hotel Leiden

Van der Valk Hotel Leiden

Van der Valk Hotel Leiden is een veelzijdig 4-sterren hotel met 80 moderne kamers. Het restaurant Het Haagsche Schouw heeft een prachtig uitzicht. Vrij parkeren dicht bij de stad.
Meer informatie
Backwerk

Backwerk

Je kunt hier terecht voor een korte break tijdens het winkelen of om samen met familie, vrienden of collega’s te genieten van een heerlijke lunch.…
Meer informatie
Jeanpagne

Jeanpagne

Bistro & Aperitiefbar Jeanpagne is een gezellige ontmoetingsplek in de sfeervolle binnenstad van Leiden, waar kwaliteit en ontspanning centraal staan. U kunt dagelijks vanaf 11.00 uur 's ochtends bij ons terecht voor koffie, lunch, borrel en/of diner.
Meer informatie
Estaminet schommelen

Estaminet schommelen

Een knus café middenin de mooie Pieterswijk gelegen. 9 verschillende bieren op tap. Kom je ook schommelen aan de bar? Geopend vanaf 16:00 uur.
Bistro noroc

Bistro noroc

NOROC is een culinair specialist in het hartje van leiden gevestigd aan de Pieterskerk-Choorsteeg. NOROC wordt gerund door de twee bevlogen chefkoks Martin Hagenstein en Marno Langbroek, die vanuit hun jaren lange ervaring bij verschillende top restaurants, hun passie hebben samengevoegd.
Meer informatie

1   2   3   4   >>>

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar

Het weer