De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
Welkom in Leiden !
Bistro Malle Jan

Bistro Malle Jan

Al dertig jaar gevestigd in een van de mooiste en gezelligste buurtjes van de Leidse binnenstad. Als je ons historische pand binnenkomt proef je meteen sfeer. Voor €15,00 is er al een 2-gangen menu! En wat je aan de voorkant niet ziet: Malle Jan beschikt over een echt Leids patio-terras!
Bestel online
Van der Valk Hotel Leiden

Van der Valk Hotel Leiden

80 stijlvolle kamers & suites met ligbad en aparte douche. Comfortabel genieten begint bij Van der Valk Hotel Leiden. Een sfeervol à la carte restaurant en gezellige brasserie. Culinair genieten en met een prachtig uitzicht op de Oude Rijn.
Meer informatie
Better Bagels

Better Bagels

Voor de lekkerste koffie en traditionele New York-style bagels ga je naar BetterBagels. Naast klassiek bagel beleg zoals roomkaas en zalm is er veel keus in vegetarisch en volledig plantaardig beleg. Ook maakt BetterBagels 7 smaken glutenvrije bagels en is al het beleg glutenvrij.
Meer informatie
Pipa Streetfood bar

Pipa Streetfood bar

Het enige soul food restaurant van Leiden vindt u aan de Morspoort.Pipa Streetfood bar heeft een uitgebreide kaart voor lunch,diner of borrel.Heerlijke gerechten die zijn ontstaan in het zuiden van de Verenigde Staten. Nuttig uw lunch of diner aan een gezellige tafel binnen óf op ons zonnige terras.
Meer informatie
Just Meet

Just Meet

Samen, ontmoeten, ambitieus, goed, ontspannen, kwaliteit, duurzaam, gezellig, lekker, stoer en eerlijk. Zomaar een paar woorden die weergeven waar ‘Just Meet’ voor staat.
Meer informatie

1   2   3   4   >>>

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar

Het weer