De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
Welkom op de pagina's van Leiden
Aan de Rijn Leiden

Aan de Rijn Leiden

Voor zowel lunch, borrel als diner bent u bij Aan de Rijn aan het juiste adres. Kom genieten in ons gezellige restaurant of op het heerlijke terras aan de Nieuwe Rijn in Leiden. Wij serveren allerlei kleine gerechtjes zodat u van alles wat kunt proeven.
Meer informatie
Soetenso

Soetenso

Huisgemaakt ijs, ijstaarten, chocolade van Cacao Barry, bonbons, huisgemaakt gebak en koffie van Barbera. Tevens verzorgt soetenso verschillende workshops, demonstratie en trainingen. Zowel in de winkel als op locatie en op de Chocolate Academy in Zundert.
Meer informatie
La Bota

La Bota

Nabij de Pieterskerk,in de mooiste buurt van Leiden ligt restaurant La Bota. Proef de heerlijke sfeer van La Bota. La Bota is de plek voor een gezellig dineetje. Ook geschikt voor kleine en grote groepen. Met lekkere zomerse dagen kunt u ook eten op ons gezellige tuinterras
Meer informatie
De la Soul

De la Soul

Het enige soul food restaurant van Leiden vindt u aan de Morspoort. De la Soul heeft een uitgebreide kaart voor lunch, diner of borrel. Heerlijke gerechten die zijn ontstaan in het zuiden van de Verenigde Staten. Nuttig uw lunch of diner aan een gezellige tafel binnen óf op ons zonnige terras.
Meer informatie
Restaurant Crabbetje

Restaurant Crabbetje

Restaurant Crabbetje Leiden in Leiden is een begrip in de stad. Het visrestaurant staat bekend om hoogstaande kwaliteit en de fijne gezelligheid. Het restaurant werkt uitsluitend met verse producten en de keuken laat zich graag beïnvloeden door de verschillende seizoen.Goede wijnen en bediening
Meer informatie

1   2   3   4   >>>

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar

Het weer