De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
Welkom op de pagina's van Leiden
Dende

Dende

Sfeervol genieten in het levendige hart van Leiden bij Dende op de Nieuwe Rijn! U bent met uw familie, vrienden of zakelijke relaties van harte welkom op ons heerlijke terras, of in ons sfeervolle restaurant. Betaalbare lunch, borrel of diner op basis van verse, gezonde en lekkere producten.
Meer informatie
Verboden toegang

Verboden toegang

Op een steenworp afstand van de Hortus Botanicus, de Sterrenwacht en de Pieterskerk te Leiden vindt u ons restaurant in de buitenbocht van het Rapenburg, een van de mooiste grachten die Nederland rijk is. Het grote bord Verboden Toegang boven de entree lijkt u de toegang te willen ontzeggen, maar...
Meer informatie
Tapasbar La Vida Loca

Tapasbar La Vida Loca

La Vida Loca, een eigentijds Spaans tapas & wijnbar, een klein stukje Spanje in hartje Katwijk. Kom lekker te loungen met een glas en typische Spaanse lekkernijen, een ruime keuze in tapas en voortreffelijke Spaanse wijnen en het authentieke Spaanse tapbier Mahou.
Meer informatie
Pannenkoekenhuis de schaapsbel

Pannenkoekenhuis de schaapsbel

Pannenkoekenhuis de Schaapsbel is gelegen in het centrum van Leiden, direct aan de Beestenmarkt. Wij bakken onze pannenkoeken op ambachtelijke wijze in onze open keuken. Proef ook onze heerlijke poffertjes, vers van de plaat.Bij mooi weer is het genieten op ons gezellige terras.
Meer informatie
La Fresh

La Fresh

La Fresh staat natuurlijk voor vers. De winkel verkoopt verse broodjes, verse smoothies en verse patat. En dat laatste kom je niet vaak meer tegen!

1   2   3   4   >>>

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar

Het weer