De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
.....
Welkom op de pagina's van Leiden
La Bota

La Bota

Nabij de Pieterskerk,in de mooiste buurt van Leiden ligt restaurant La Bota. Proef de heerlijke sfeer van La Bota. La Bota is de plek voor een gezellig dineetje. Ook geschikt voor kleine en grote groepen. Met lekkere zomerse dagen kunt u ook eten op ons gezellige tuinterras
Meer informatie
Better Bagels

Better Bagels

Behalve bagels verkopen wij ook Frans brood van Menno, allerlei heerlijke muffins, cookies en Amerikaanse taarten. We hebben lekkere koffie en thee en natuurlijk ook frisdrank en sapjes. Je kunt bij ons al ’s morgens vroeg terecht voor ontbijt en gedurende de hele dag bakken wij verse...
Meer informatie
Dende

Dende

Sfeervol genieten in het levendige hart van Leiden bij Dende op de Nieuwe Rijn! U bent met uw familie, vrienden of zakelijke relaties van harte welkom op ons heerlijke terras, of in ons sfeervolle restaurant. Betaalbare lunch, borrel of diner op basis van verse, gezonde en lekkere producten.
Meer informatie
Jeanpagne

Jeanpagne

Bistro & Aperitiefbar Jeanpagne is een gezellige ontmoetingsplek in de sfeervolle binnenstad van Leiden, waar kwaliteit en ontspanning centraal staan. U kunt dagelijks vanaf 11.00 uur 's ochtends bij ons terecht voor koffie, lunch, borrel en/of diner.
Meer informatie
Van der Valk Hotel Leiden

Van der Valk Hotel Leiden

Van der Valk Hotel Leiden is een veelzijdig 4-sterren hotel met 80 moderne kamers. Het restaurant Het Haagsche Schouw heeft een prachtig uitzicht. Vrij parkeren dicht bij de stad.
Meer informatie

1   2   3   4   >>>

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar

Het weer