De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
.....
Welkom op de pagina's van Leiden
Van der Valk Hotel Leiden

Van der Valk Hotel Leiden

Van der Valk Hotel Leiden is een veelzijdig 4-sterren hotel met 80 moderne kamers. Het restaurant Het Haagsche Schouw heeft een prachtig uitzicht. Vrij parkeren dicht bij de stad.
Meer informatie
Dende

Dende

Sfeervol genieten in het levendige hart van Leiden bij Dende op de Nieuwe Rijn! U bent met uw familie, vrienden of zakelijke relaties van harte welkom op ons heerlijke terras, of in ons sfeervolle restaurant. Betaalbare lunch, borrel of diner op basis van verse, gezonde en lekkere producten.
Meer informatie
Pannenkoekenhuis de schaapsbel

Pannenkoekenhuis de schaapsbel

Pannenkoekenhuis de Schaapsbel is gelegen in het centrum van Leiden, direct aan de Beestenmarkt. Wij bakken onze pannenkoeken op ambachtelijke wijze in onze open keuken. Proef ook onze heerlijke poffertjes, vers van de plaat.Bij mooi weer is het genieten op ons gezellige terras.
Meer informatie
Brownies and Downies

Brownies and Downies

Brownies&downieS staat voor puur. Puur in al haar facetten. Onze medewerkers zijn oprecht, enthousiast en puur. Maar ook de producten waarmee wij onze heerlijke lunchgerechten bereiden, beschouwen wij als puur. We werken namelijk met verse en ambachtelijke producten.
Meer informatie
La Fresh

La Fresh

La Fresh staat natuurlijk voor vers. De winkel verkoopt verse broodjes, verse smoothies en verse patat. En dat laatste kom je niet vaak meer tegen!

1   2   3   4   5   >>>

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar

Het weer