De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
Welkom in Leiden !
Corpus Reis door de Mens

Corpus Reis door de Mens

In CORPUS beleef je in 55 min een spectaculaire 'reis door de mens'. Maak in het 5D-harttheater een duizelingwekkende 'reis als rood bloedlichaampje, spring op de tong, loop door het oor en verwonder je in de hersenen! CORPUS werkt met tijdsloten. www.corpusexperience.nl bel 0717510200
Reserveer online
Rederij van Hulst ( Leidendorp)

Rederij van Hulst ( Leidendorp)

Wij leggen de loopplank voor u uit op de Zijldijk 30 in Leiderdorp. Rederij van Hulst neemt u graag mee voor een prachtige rondvaart of een geheel verzorgde dagtocht. Bij ons aan boord proeft u een unieke sfeer en ervaart u gastvrijheid.
Meer informatie
Rederij van Hulst ( Leiden Centrum)

Rederij van Hulst ( Leiden Centrum)

Wij leggen de loopplank voor u uit op de Haven (t.o.nr. 14) in het centrum van Leiden. Rederij van Hulst neemt u graag mee voor een prachtige rondvaart of een geheel verzorgde dagtocht. Bij ons aan boord proeft u een unieke sfeer en ervaart u gastvrijheid.
Meer informatie
Rederij Rembrandt

Rederij Rembrandt

Onze rondvaartboten zijn geschikt voor elk weertype. Overdekt en verwarmd, gedeeltelijk of geheel geopend naar gelang het weer het toelaat. Door de unieke lage vorm van onze boten kunnen zij onder bijna alle lage bruggen in Leiden door varen.
Meer informatie

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar

Het weer