De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
Welkom op de pagina's van Leiden
'n Steekje Los

'n Steekje Los

Wolwinkel 'n Steekje Los is een gezellige breiwinkel in het centrum van Leiden. Merken die wij verkopen zijn o.a. Phildar, Katia, Online en Scheepjeswol. Ook kun je hier terecht voor aanverwante artikelen als brei/haakdoeken en -naalden.
Meer informatie
Piece of Cake

Piece of Cake

Sinds 1980 is Piece of Cake het adres voor sportieve dames en heren kleding en vele accessoires zoals leren tassen .Wij verkopen o.a. HERSCHEL , ICHI , REVOLUTION , MYOMY PAPPER BAGS , PERLA NERA , LTB , JAPAN RAGS , AMSTERDAMCOWBOYS , JAPAN RAGS , GLAMOROUS UK ,DRDENIM , PÍENCA .
Meer informatie
Lila Kinderwinkel

Lila Kinderwinkel

Voor al het Speelgoed van duurzaam hout en educatief speelgoed bent u van harte welkom in onze winkel in het historische hart van Leiden.
Meer informatie
Leonidas leiden

Leonidas leiden

Kom eens langs bij onze chocolaterie en laat je inspireren door het aanbod van heerlijke Leonidas bonbons. Daarnaast hebben kwaliteits thee, waaronder de Leidse thee.En niet te vergeten de vele inpak mogelijkheden met glaswerk en porselein om leuke kado`s zoals de Leidse sleutel van chocola.
Meer informatie
State of Art

State of Art

Iedere Leidenaar heeft hier vroeger wel een feestartikel gekocht. Het is nog steeds een feestwinkel, maar nu met de prachtige collectie van State of Art: het is namelijk een feest om hier te winkelen.
Meer informatie

1   2   3   >>>

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar

Het weer