De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
Welkom in Noordwijk !
de Tulperij

de Tulperij

Vanaf 20 maart t/m 9 mei 2021 kunt genieten van een vers kop koffie en vers gebakken appeltaart op het terras of in de kas met uitzicht op de bloemenvelden. U kunt een rondleiding boeken over het groei en bloeiproces van de tulpen via de website van De Tulperij.
Meer informatie
Panorama Mesdag

Panorama Mesdag

Stap in het grootste schilderij van Nederland, kijk 360º in het rond en onderga de magische illusie van het zinsbegoochelende panorama op Scheveningen uit 1881. Het enorme schilderij is geschilderd door Hendrik Willem Mesdag, één van de bekendste kunstenaars van de Haagse School.
Meer informatie
Rederij van Hulst ( Lisse)

Rederij van Hulst ( Lisse)

Wij leggen de loopplank voor u uit op de Kanaalstraat (t.h.v.nr. 270) te Lisse. Rederij van Hulst neemt u graag mee voor een prachtige rondvaart of een geheel verzorgde dagtocht. Bij ons aan boord proeft u een unieke sfeer en ervaart u gastvrijheid.
Meer informatie
Rederij van Hulst

Rederij van Hulst

Wij leggen de loopplank voor u op de Schiestraat in Noordwijk. Rederij van Hulst neemt u graag mee voor een prachtige rondvaart of een geheel verzorgde dagtocht. Bij ons aan boord proeft u een unieke sfeer en ervaart u gastvrijheid.
Meer informatie

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar

Het weer