De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
Welkom in Schagen !
By Broersen

By Broersen

Op ons familiebedrijf worden aardbeien en asperges geteeld en verkocht. Naast onze eigen geteelde aardbeien en asperges bieden we ook verwante en andere lokale versproducten aan in onze boerderijwinkel. In onze zelfpluktuin kunt u zelf vele soorten kleinfruit en snijbloemen plukken.
Meer informatie
Maarten van der Weijdenbad

Maarten van der Weijdenbad

Het Maarten van der Weijdenbad is een verwarmd openluchtzwembad in Warmenhuizen. Kom baantjes zwemmen in het grote bad of lekker spelen in het instructiebad. Er is een glijbaan aanwezig en voor de kleintjes is er een peuterbad. In de ligweide kun je heerlijk ontspannen en van de zon genieten.
Meer informatie
Buitenzwembad De Veersloot

Buitenzwembad De Veersloot

Aan de rand van Dirkshorn ligt Zwembad De Veersloot. Al ruim 50 jaar zorgt Zwembad De Veersloot voor zwemplezier voor jong en oud. Wilt u tijdens de zomermaanden een gezellig dagje uit met de kinderen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over twee verwarmde baden.
Meer informatie
Maikel de Fietsenmaker

Maikel de Fietsenmaker

Fietsverhuur in Noord-Holland!! Zin om te genieten van de natuur en zin om een mooi stuk te fietsen? Huur dan een fiets bij Maikel de Fietsenmaker!
Meer informatie

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar