De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
Welkom in Scheveningen !
Verhuur Scheveningen [kopie]

Verhuur Scheveningen [kopie]

Wij verzorgen allerlei tours en evenementen in en om Den Haag/ Scheveningen met onze groene vervoersmiddelen zoals de Segway's, Solexen (elektrische scooters)steps en fietsen. Door de duinen of over de boulevard rijdend, langs alle culturele pareltjes die Den Haag en Scheveningen u te bieden hebben
Meer informatie
Huis van het Boek [kopie]

Huis van het Boek [kopie]

Het museum is gevestigd in het sfeervolle vroegere woonhuis van baron Van Westreenen van Tiellandt (1783-1848) en richt zich op het geschreven en gedrukte boek in het heden en verleden. De uiterlijke vorm en de ontwikkeling van de vormgeving van boeken staan daarbij centraal.
Meer informatie
Escher in het Paleis [kopie]

Escher in het Paleis [kopie]

Beleef Escher in Het Paleis. Ervaar in het Winterpaleis van Koningin Emma hoe M.C. Escher, kunstenaar met miljoenen fans over de hele wereld, vogels in vissen laat veranderen. Op de tweede etage van Het Paleis kun je zelfs optische illusie beleven!
Meer informatie
Museum Bredius [kopie]

Museum Bredius [kopie]

De collectie van Museum Bredius is de privé collectie van Abraham Bredius en omvat o.m. schilderijen van Rembrandt, Jan Steen, van Neer, ‘d Hoendecoeter en Hobbema. De gehele collectie is ondergebracht in een prachtig herenhuis uit de 18e eeuw, gelegen aan de Haagse Hofvijver.
Meer informatie
Haagse Stadsfiets

Haagse Stadsfiets

Reserveer nu uw Haagsche Stadsfiets en wij zorgen dat ie voor u klaarstaat in Scheveningen .Print uw boeking als bewijs en overhandig deze aan de medewerker in de winkel aan de Keizerstraat 27-29. U krijgt dan direct de fiets mee, en hoeft niet in de rij te staan. Geniet van Den Haag en omgeving
Meer informatie

1   2   3   >>>

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar

Het weer