De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
Welkom in Utrecht !
Konnichi Wa

Konnichi Wa

De Japanse keuken behelst zo veel meer dan alleen lekker eten. Verse en gezonde ingrediënten, de manier waarop gerechten zorgvuldig worden bereid, een lust voor zowel oog als tong.
Meer informatie
Balkangrill Boro

Balkangrill Boro

Bij Balkan Grill Boro heeft kunt u heerlijke spareribs eten voor maar €15,75. U heeft de keuze uit Pittig gemarineerde spareribs met chilisaus of Zoet gemarineerde spareribs met zoete bessensaus. Wordt geserveerd met friet, rijst, zuurkool en salade
Meer informatie
Beers & Barrels

Beers & Barrels

Een hoge tafel met je eigen tapkraan. Uniek in Nederland, bij Beers & Barrels wordt je bier gewogen en betaal je per kilogram. Aan de taptafels kan ook gegeten worden, bestel lekker van onze borrel- of dinerkaart.Van burgers, steak en kreeft, tot taco’s, gegrilde kip, fish & chips en surf & turf.
Meer informatie
Mijs Utrecht

Mijs Utrecht

Op een prachtige plek in het centrum van Utrecht onder de Dom staan wij met onze'truck'. Hier verkopen wij de meest heerlijk ijs van Utrecht. Diverse smaken en sommige ook Vegan-vrij. Kom snel langs en laat het U smaken.
Meer informatie
Graaf Floris

Graaf Floris

"Graaf Floris" is gevestigd op een van de mooiste plekjes van de Utrechtse binnenstad de Vismarkt, gelegen aan de Oudegracht tussen de Dom en het stadhuis
Meer informatie

1   2   >>>

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar

Het weer