De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
Welkom op de pagina's van Utrecht
Il Pozzo

Il Pozzo

Veertien jaar geleden kwam Mario Nistro op het lumineuze idee de catacomben te gebruiken voor horeca. Daarmee drukte hij een grote stempel op de Utrechtse binnenstad.
Meer informatie
Restaurant Blauw

Restaurant Blauw

Bij ons geniet je van de enorme verscheidenheid van de Indonesische keuken in een moderne, sfeervolle omgeving. Met pure ingrediënten serveren wij in ons restaurant in Utrecht traditie, met een palet van smaken en bereidingswijzen, maar altijd met een eigen touch.
Meer informatie
Griftpark 1

Griftpark 1

Restaurant Griftpark 1 heeft een Franse keuken met mediterrane invloeden. Naast ons a la carte menu serveren we twee wisselende weekgerechten. De met zorg bereidde gerechten, uitstekend personeel en unieke locatie, zorgen ervoor dat vele gasten telkens bij ons terugkomen.dagelijks geopend vanaf 12
Meer informatie
Hotel Mitland Restaurant Vlonders

Hotel Mitland Restaurant Vlonders

Gelegen aan de rand van de stad omringt door groen treft u ons internationaal georiënteerde restaurant. Het heeft een terras wat uitkijkt op Fort de Bilt en aan het water gelegen is.U kunt aan het terras optimaal genieten van uw diner. Vlonders is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.
Meer informatie
The Colourkitchen

The Colourkitchen

Aan de Oudegracht is dit inspirerende plek waar je je thuis voelt:Met liefde en aandacht bereiden we al ons eten. Hiervoor gebruiken we zoveel mogelijk lokale en biologische producten. We schenken graag een kopje lekkere koffie voor je in of serveren je vers gebakken brood tijdens de lunch.
Meer informatie

1   2   3   >>>

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar

Het weer