De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
...
Welkom op de pagina's van Utrecht
Restaurant La Cantina di David

Restaurant La Cantina di David

Cantina di David is een Italiaans restaurant van een nieuwe generatie ‘Italian Fine Dining’ in het hart van Utrecht, dat meer dan 20 jaar authentiek Italiaans eten serveert met moderne accenten.
Meer informatie
Restaurant de Witte Ballons

Restaurant de Witte Ballons

U kunt bij ons 7 dagen per week terecht voor de lunch, borrel en diner. Uniek aan onze kaart is de SamSam-concept. SamSam is het eten van halve gerechtjes voor de halve prijs. Tafels tot en met 6 personen kunnen gebruik maken van ons SamSam-concept.
Meer informatie
Il Pozzo

Il Pozzo

Veertien jaar geleden kwam Mario Nistro op het lumineuze idee de catacomben te gebruiken voor horeca. Daarmee drukte hij een grote stempel op de Utrechtse binnenstad.
Meer informatie
loetje  Utrecht

loetje Utrecht

Loetje Utrecht Midden in het historische centrum van Utrecht, op steenworp afstand van de Dom, is Loetje gevestigd. In een voormalig koetshuis Veel Utrechters kennen de locatie vooral als populaire uitgaansgelegenheid. Tegenwoordig is het de plek in de stad waar je een heerlijk hapje kunt eten.
Meer informatie
Loetje Laren

Loetje Laren

In het gezellige centrum van Laren (NH), langs een doorgaande route, is in een prachtige boerderij met een traditionele rieten kap Loetje gevestigd. Compleet met ruim buitenterras, waar je heerlijk in het zonnetje zit, met uitzicht op de winkelstraat.
Meer informatie

1   2   3   4   >>>

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar

Het weer