De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
Welkom op de pagina's van Utrecht
Meneer Smakers

Meneer Smakers

Meneer Smakers bereidt gastronomische burgers gemaakt van ambachtelijk gedraaid vlees. De burgers worden belegd met de meest verse ingredienten, direct van het land. Geen vleeseter? Proef dan ook eens onze heerlijke vegaburgers! Neem lekker plaats in ons restaurant en geniet van de gezellige...
Meer informatie
Loetje Laren

Loetje Laren

In het gezellige centrum van Laren (NH), langs een doorgaande route, is in een prachtige boerderij met een traditionele rieten kap Loetje gevestigd. Compleet met ruim buitenterras, waar je heerlijk in het zonnetje zit, met uitzicht op de winkelstraat.
Meer informatie
Restaurant La Cantina di David

Restaurant La Cantina di David

Cantina di David is een Italiaans restaurant van een nieuwe generatie ‘Italian Fine Dining’ in het hart van Utrecht, dat meer dan 20 jaar authentiek Italiaans eten serveert met moderne accenten.
Meer informatie
De Draeck Utrecht

De Draeck Utrecht

Uit eten Utrecht? Gelegen in het centrum van Utrecht aan de beroemde Oude Gracht bevindt zich een restaurant waar u zich waant in de prachtige werfkelders met oud Utrechts tintje. Een moderne maar romantische setting waar u kunt genieten van een heerlijk avondje tafelen.
Meer informatie
Restaurant Florent

Restaurant Florent

Restaurant Florent is te vinden in hartje Utrecht en kenmerkt zich door verrassende en klassieke Frans-Belgische gerechten. Met een stylish interieur en open keuken is het een sfeervol restaurant waar iedereen zich thuis voelt. Ook op zondag, dan serveren wij onze signature brunch!
Meer informatie

1   2   3   4   >>>

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar

Het weer