De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
Welkom in Utrecht !
Cheese & More

Cheese & More

Henri Willig internationale bekend met de productie van baby Gouda.Deze babykaasjes in de opvallende felgekleurde verpakking worden dagelijks bereid in de eigen kaasmakerij in Katwoude.Dankzij het speciale procedé is de kaas lang houdbaar en uitermate geschikt om mee naar huis te nemen.
Meer informatie
Cacao

Cacao

Cacao is de ambachtelijke chocolaterie van Utrecht. Kom langs om de chocolade van zeer hoge kwaliteit te proeven en zie hoe alle bijzondere chocolade gemaakt wordt achterin de winkel.
Meer informatie
Souvenirs Utrecht

Souvenirs Utrecht

Voor al u leuke souvenirs die u graag meen naar huis wilt nemen, als een goede herinnering aan uw vakantie. Toch nog iets vergeten...... bestel online en wij bezorgen het bij u thuis.
Meer informatie
Secondsas

Secondsas

In de winkel SECONDSAS verkopen we tweedehands dames - en herenkleding van kwalitatief goede merken. Ook voor accessoires zoals schoenen, riemen en tassen kunt u bij ons terecht.
Meer informatie
Kazerij Stalenhoef

Kazerij Stalenhoef

Een echte kaasspeciaalzaak met het grootste assortiment van Utrecht en omstreken. De Kazerij is gevestigd in de oudste winkelstraat van Utrecht met zijn vele unieke winkels. De Kazerij heet u van harte welkom.
Meer informatie

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar

Het weer