De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
....
............

Reacties

De Freebee Map wordt niet alleen door toeristen en mensen die een dagje uit zijn heel positief ontvangen, maar ook door ondernemers. een promotiemiddel dat zijn werk doet, dat blijkt wel uit de onderstaande reacties. En u mag het ons natuurlijk ook best laten weten wat u van de Freebee Map vindt...


"complimenten voor de Freebee Map"

Graag wil ik iedereen bij Freebee Map complimenteren voor de zeer effectieve uitgaven. Als museum hebben we veel plezier van deze uitgaven, en we hopen nog vele jaren samen te werken.

Met vriendelijke groet
Azing Moltmaker
Beatles Museum, Alkmaar
www.beatlesmuseum.nl


"Alle info voor mijn gasten"

Bedankt voor de Freebee Maps in het afgelopen seizoen.
Het was weer meer als een welkome aanvulling op onze informatie naar onze gasten toe. Ze hebben het ten zeerste gewaardeerd en vonden gretig aftrek. Het kost mij ook minder tijd om dingen uit te leggen, ik pak de map: "kijk eens hier hebt u alle info van de desbetreffende plaats"

Heel vriendelijk bedankt en succes toegewenst.

Hans Kuys
Camping "De Duinvoet"
Schoorl


"Het werkt dus top!"

Beste Mariska,

Via deze weg wil ik je even laten weten dat we enorm veel goede reacties krijgen op de freebeemap van Alkmaar. Omdat het nu letterlijk wemelt van de toeristen vragen we ook vaak hoe ze aan ons adres zijn gekomen. Heel vaak is dat de freebeemap die ze op camping/ park/ in de stad etc. hebben gekregen. Het werkt dus top! Ook vind ik het helemaal te gek dat je je nek uitsteekt en ze hebt laten bijdrukken. Voor de adverteerder een superinvestering want de mensen kopen ook nog. Ga zo door!

Groetjes,

Esther Jansen
Passo


"Ik vond de inhoud heel verrassend"

Beste Mariska,

Vorige week liep ik in de Noorder Arcade en toen werd mij de freebee map aangereikt. Ik vond de inhoud heel verrassend en de map is anders dan een andere map van een stad met een plattegrond. Dat wil ik je even zeggen en even aan je kwijt. Goed gelukt en je bent er in geslaagd.
Handig formaat!

Hartelijke groeten.

Eleonora Hoekstra-Ros


"Het materiaal vond gretig aftrek bij onze gasten"

Hallo Mariska,

Bij deze wilde ik je bedanken voor het verstrekken van de Freebeemap, en alles wat daarbij hoorde.De informatie zag er keurig verzorgd uit en alles op een erg handig formaat gedrukt. De levering was tijdig en prima qua hoeveelheid. Het materiaal vond gretig aftrek bij onze gasten.

Hartelijk bedankt voor de prettige samenwerking van het afgelopen seizoen.

Camping Corfwater, Petten.


"Ik ben zeer blij met de reacties van de Freebee Map"

Beste Mevrouw Paleari,

Adverteren in het Freebeemap, omgeving Alkmaar, voor het tweede jaar heeft reacties opgebracht in mijn bestaande markt, maar ook nieuwe contacten gecreeerd. Een mooie voorbeeld is de `Leger des Heils` waar ik geef binnenkort een programma over communicatie.

Andere vooruitgangen zijn gemaakt met het bekend zijn van mijn bedrijf. Een journalist op bezoek in Alkmaar heeft de Freebeemap gezien en binnenkort heb ik een half uur interview bij de Nederlands wereld omroep. Bij het kiezen van een advertentie middel voor een onderneming is vaak moielijk, maar ik ben zeer blij met de reacties van de Freebeemap.

Met vriendelijke groet,
Douglas R. Lovell

KES Exclusieve Valkerij Diensten

Uw reactie

Vul onderstaand formulier in om een reactie achter te laten over Freebee Map. Velden aangegeven met een * zijn verplicht.

Naam *
Bedrijf *
Plaats *
E-mailadres *
yast *
Reactie *  
Beantwoord s.v.p. onderstaande vraag om te bewijzen dat u geen spamrobot bent.
Bereken het verschil tussen 8 en 3. (cijfer)
*