De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
....
............

Algemene informatie over de verspreiding van Freebee Map

De Freebee Map wordt in een hoge oplage (tot 150.000 exemplaren per uitgifte) gedrukt en er wordt heel nauwkeurig op toegezien dat alle wegwijzers op de juiste plek terechtkomen.

De Freebee Map wordt binnen de gemeenten verspreid bij onder andere adverteerders, hotels, musea, bus- en NS stations. Verder liggen ziet u ze in een ruime omgeving van de plaats bij hotels, campings en bungalowparken.

 

Wilt u meer informatie ontvangen hierover. Dan kunt u ons mailen op info@freebeemap.nl

Aanvragen Freebee Map voor Camping Hotels en Bungalowparken

Voor hotels, campings en bungalowparken worden meerdere verspreidings-rondes gedaan per jaar.

U kunt u aanmelden zodat de Freebee Maps die in uw gebied worden verspreid bij u worden langs gebracht vanaf de volgende verspreidingsronde.

Freebee Map neemt uw aanvraag in behandeling en beoordeelt of u in aanmerking komt voor opname in de verspreidingsronde.

Ben u een adverterende klant van Freebee Map dan zorgen wij dat u binnen vijf werkdagen de brochures in huis ontvangen heeft.

Voor de aanvraag van de Maps mailt u naar verspreiding@freebeemap.nl

De informatie die wij van u nodig hebben is als volgt:

Wat voor bedrijf bent u ? ( Hotel, B&B, Bungalowpark of Camping)

Uw adres en contact gevens en  de hoeveelheid van de  slaapgelegenheden, zodat wij kunnen inschatten hoeveel u nodig heeft.

 

Uw eigen Freebee Map bij u thuis ontvangen? dat kan!

Wilt u één exemplaar van de Freebee Map ontvangen?

De Freebee-kaart wordt verspreid onder campings, hotels en bungalowparken binnen een bepaald gebied rond de stad waarvoor de Freebee-kaart is gepubliceerd. De Freebee-kaart is ook verkrijgbaar bij de receptie van alle adverteerders.

 

Freebee Map helpt u bij het plannen van een geweldig bezoek. Bestel nu uw eigen Freebee-kaart.

Maak per editie  € 1,75 aan ons over op bankrekening: BG94 BGUS 9160 5011 3492 00 T.n.v. Freebee Map Ltd Vergeet niet uw adres in te vullen en de editie die u graag thuis wilt ontvangen. Wij sturen het dan per post naar u op.

Wilt u een exemplaar op uw huisadres ontvangen, dan kunt u deze per post aanvragen.

Voor elke editie vragen wij u één gefrankeerde envelop met twee postzegels van 1 (minimaal 10*15 cm) voorzien van uw huisadres te sturen naar:
 

Freebee Map

Hooftplein 7 

1814 ZL ALKMAAR


Geef duidelijk aan welke Freebee Map u van ons wilt ontvangen en wij sturen u deze per omgaande aan u toe!

LET OP !

Momenteel kunt u geen papieren Freebee kaart bestellen van Haarlem, Leiden , Noordwijk, Katwijk, Den Haag, Scheveningen en Delft. Totdat de nieuwe edities beschikbaar zijn, kunt u de mobiele website gebruiken.

 

Bestel een Freebee Map naar keuze