De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
Fietsroutes in Noord-Holland

Kaap Hoorn “De Goede Hoop” route 50 km 3 uur

Deze route voert u door de karakteristieke dorpen rond de omgeving van Hoorn en het open landschap met Markante kerktorens en eeuwenoude stolpboerderijen. Het hart van West Friesland. Over kronkelwegen fietst u langs fraai versierde boerderijen die getuigen van vroegere welstand. Vele rijksmonumenten passeren hier de revue. U toert door bloembollenvelden en schitterende weilanden. Hier is de lucht nog bijzonder hoog en licht. U bezoekt Hoorn met zijn vele musea en u ziet op de Rode Steen het Statencollege uit 1632. Het Westfries Museum is tijdelijk gehuisvest in het Statencollege, het Museum van de Gouden Eeuw. Maar bovenal, bezoek de haven.

U kunt deze route fietsen met de brochure Freebee Map met fietsroutes, of scan de QR code en u fiets hem digitaal over uw telefoon. U kunt beginnen vanaf elk willekeurig punt.

U kunt deze route fietsen met de brouchure Freebee Map met fietsroutes, of scan de QR code en u fiets hem digitaal over uw telefoon. U kunt beginnen vanaf elk willekeurig punt.

Vertrekpunt: Hoorn Westdijk/ Breed: 59-62-63-64-81-86-87-90-44-39-40-41-42-23-2-1-35-30-15-36-58-59

 

Fietsroutes in Noord-Holland »