De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
....
............

Over Freebee Map

De unieke gratis wegwijzer van uw gemeente voor toeristen en mensen die een dagje uit zijn. Zij vinden met de handige plattegrond snel hun weg naar winkel- en parkeergebieden, evenementen, musea en monumenten. De gratis stadswandeling maakt het beeld compleet!

"De stad in je binnenzak"

De Freebee Map is verkrijgbaar bij campings, bungalowparken, hotels, musea en heel veel andere bedrijven. Hij is praktisch, overzichtelijk en past zo in de binnenzak.

De Freebeemap is een unieke promotiekans om uw bedrijf goed op de kaart te zetten. Maar ook een unieke mogelijkheid om uw klanten een leuke en gratis service aan te bieden. Deel de plattegrond uit of leg hem op uw toonbank.

Wilt u ook opgenomen worden in de verspreidingsrondes? klik dan hier

Wie we zijn

Freebee Map is de uitgever van een reeds 17 jaar bestaand promotie instrument dat toeristische plaatsen vanuit het oogpunt van het bedrijfsleven bekijkt.
Het is geen doorsnee toeristische plattegrond, maar een gratis brochure waar de adverteerders de nodige inbreng in hebben. De formule is een brochure waarin een duidelijk overzicht is te vinden van ondernemers, musea, evenementen, curiosa, galeriën, monumenten, attracties, parkeermoge-lijkheden en een plattegrond gecombineerd met stadswandeling en straatnamenregister.

De brochures worden tijdens evenementen uitgedeeld door promoteams en zeer enthousiast ontvangen door toeristen of mensen die een dagje uit zijn. Als extra service is de gratis wegwijzer te verkrijgen bij campings, bungalowparken, hotels, musea, winkels en andere ondernemers.

Freebee Map is in 2004 opgericht door Mariska Paleari. Alkmaar was de eerste stad die kennis maakte met de Freebee Map. Het bleek bij alle partijen een groot succes. Hotels, camping- en bungalowparken bleken er meer te verspreiden dan verwacht, ook verspreiding middels promotieteams bleek heel succesvol. Uiteindelijk heeft Freebee Map de oplage verhoogd om aan de vraag te kunnen voldoen. Het succes dringt ook door bij de adverteerders: in het tweede jaar besloot ruim driekwart van hen opnieuw in de Freebee Map te willen staan.

Reden genoeg uit te breiden naar meerdere steden, nu inmiddels 17 jaar later zitten we op 26 plaatsen over 16 verschillende Freebee Map editites. Inmiddels maken wij ook fietskaarten van Noord- en Zuid-Holland. In deze twee brochures zitten zestien verschillende fietsroutes, ook deze kaart is heel populair.

En hiermee zijn de ambities van Freebee Map nog lang niet bereikt...

In deze video (NB: 60 MB) leggen we de werking van Freebee Map uit.

prezi