De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
Welkom in Bergen aan Zee !
Hotel Nassau Bergen

Hotel Nassau Bergen

Strandhotel Nassau Bergen beschikt over 40 comfortabele kamers met uitzicht op de Noordzee of het omringende duingebied.Ook beschikt het hotel over een ruime parkeerplaats waar u gratis uw auto kunt parkeren.
Meer informatie
Hotel Restaurant Victoria

Hotel Restaurant Victoria

Hotel Restaurant Victoria scoort 5 sterren op gastvrijheid. Service met een glimlach vind u hier! Kom binnen en ervaar onze heerlijke a la carte kaart en prachtige hotelkamers. Hotel Victoria beschikt over haar eigen tennis- en minigolfbanen, sauna en zonnebank. Tel. 072-5812358
Meer informatie
Camping de Kolibrie

Camping de Kolibrie

elkom op camping de Kolibrie, onze camping is gelegen in de Noordkop van Noord-Holland ter hoogte van Schoorl dicht bij het strand. Camping de Kolibrie heeft naast kampeerplaatsen voor caravans en tenten ook een vakantiewoning en luxe camping villa's. Wij zijn geopend vanaf 15 maart t/m 31 oktober.
Meer informatie
Appartementen Parkzicht

Appartementen Parkzicht

Appartementen Parkzicht is een kleinschalig appartementencomplex met 5 studio’s, 1 appartement en een zomerhuis. Al onze appartementen hebben een terras of balkon, keuken, een eigen badkamer met douche en toilet, een föhn, kabeltelevisie, gratis Wi-Fi, een kluis en parkeergelegenheid.
Meer informatie
Villa Parnassia

Villa Parnassia

Genieten van zee, strand, duinen en bossen in Bergen aan Zee. Villa Parnassia ligt er middenin. Door alle seizoenen heen een prachtig. Onze karakteristieke villa met zes 2-persoons appartementen ligt rustig, direct aan de duinen, slechts 30 meter van het strand en op loopafstand van het centrum.
Meer informatie

1   2   >>>

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar

Het weer