De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
Welkom bij onze gezellige restaurants en Musea's, wel graag online reserveren !
Camping de Kolibrie

Camping de Kolibrie

elkom op camping de Kolibrie, onze camping is gelegen in de Noordkop van Noord-Holland ter hoogte van Schoorl dicht bij het strand. Camping de Kolibrie heeft naast kampeerplaatsen voor caravans en tenten ook een vakantiewoning en luxe camping villa's. Wij zijn geopend vanaf 15 maart t/m 31 oktober.
Meer informatie
Villa Parnassia

Villa Parnassia

In onze zes appartementen vindt u alles wat u kan wensen. Natuur. Privacy, Tweepersoonsbed. Een eigen badkamer, toilet en keuken. De Villa is zeer rustig gelegen. Direct aan de duinen op slechts 30 meter van het strand en op loopafstand van de boulevard.
Meer informatie
Hotel Prins Maurits

Hotel Prins Maurits

Hotel Prins Maurits in Bergen aan Zee, een echt familiehotel waar u zich thuis zult voelen en waar de familie Stroomer al sinds 1912 de scepter zwaait; het eerste hotel in Bergen aan Zee!
Meer informatie
Hotel Meyer

Hotel Meyer

Hart Bergen aan Zee omringd door bos en duin en 100 meter van strand en zee. Hotel Meyer heeft prachtige kamers en appartementen. Uit de beste keuken van Bergen aan Zee worden heerlijke gerechten gemaakt die u in grand cafe Maz en/of op het verwarmde terras kunt nuttigen.
Meer informatie
Landgoed Huize Glory

Landgoed Huize Glory

Door de unieke locatie van het landgoed, te midden van bos, gelegen op een van de hoogste duinen van ons land is vakantie vieren hier puur genieten! Geniet van zowel het uitzicht over zee als van heerlijke huisgemaakte gerechten in het restaurant.
Meer informatie

1   2   >>>

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar

Het weer