De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
Welkom in Medemblik !
Vakantiepark de Groote Vliet

Vakantiepark de Groote Vliet

Het bungalowpark is direct gelegen aan recreatiemeer De Grote Vliet te Wervershoof. Recreatiegebied De Vooroever bevind zich nabij het vakantiepark. Ons prachtige vakantiepark is voorzien van vele faciliteiten zoals: karpervissen in de eigen karpervijver, spelen op de speelweide of een boot huren.
Meer informatie
Villa Vakantiepark ijsselhof

Villa Vakantiepark ijsselhof

Villavakantiepark IJsselhof is gelegen in Andijk, direct aan het IJsselmeer. Vlakbij Hoorn, Enkhuizen en Medemblik. IJsselhof heeft luxe vakantievilla’s met sauna en kindvriendelijk vakantiehuizen voor 8-16 personen.
Meer informatie
EuroParcs IJsselmeer

EuroParcs IJsselmeer

Vanuit je tuin kijk je zo uit over het kabbelende water. Alles hier op EuroParcs IJsselmeer (voormalig bungalowpark Zuiderzee) in Medemblik staat in het teken van water en spetterende activiteiten. Van een bootje of supboard huren tot een duik nemen in het water of je hengel uitgooien.
Meer informatie
De Vooroever

De Vooroever

Graag bezorgen wij u een avond, dag of vakantie waar u heerlijk kunt genieten. Of u nu gezellig op ons terras een kopje koffie of een borrel komt drinken, lekker komt eten, een bootje of kano huurt of een paar dagen komt vergaderen, vissen, fietsen, wandelen in het prachtige West Friesland
Meer informatie

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar