De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
Fietsroutes in Zuid-Holland

Haagse bluf route

Een mooie route dwars door Den Haag, Scheveningen en Wassenaar. Kijk eens met een ander blik naar deze stad in al zijn diversiteit. Den Haag het politieke centrum van Nederland heeft zoveel meer te bieden. U huurt een fiets Bij de Haagse Stadsfiets en fietst over de Waalsdorpervlakte en u ziet de klok. Tip: Bezoek het indrukwekkende National Monument Oranjehotel, fiets midden over Landgoed Clingendael en passeer Huis Ten Bosch, maakt een stop aan het Malieveld en bezoek daar het Paviljoen dat vroeger in Scheveningen op het strand stond en door Koningin Emma werd bezocht. Daarna loopt u naar binnen bij Panorama Mesdag om op een andere manier te kijken naar Scheveningen of bezoek heel Nederland in Madurodam.

U kunt deze route fietsen met de brouchure Freebee Map met fietsroutes, of scan de QR code en u fiets hem digitaal over uw telefoon. U kunt beginnen vanaf elk willekeurig punt.

als u via de knooppunten fietst begint u De Haagse Stadsfiets op de Keizerstraat in Scheveningen waar u ook uw fiets kunt huren:38->37->36->39->40->44->35->34->33->32->30->29->26->24->38

 

 

Fietsroutes in Zuid-Holland »