De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
Welkom in Bergen !
Bergen1928

Bergen1928

Bergen1928 is een bed & breakfast met 5 kamers en 2 appartementen. De accommodatie ligt op een minuut lopen van het historische en artistieke stadscentrum. De stad biedt een scala aan mooie winkels en restaurants, markten, galeries en musea en het strand ligt op slechts 5 km afstand.
Meer informatie
Kranenbergh  Apartments

Kranenbergh Apartments

Nanette'S Appartementen bevindt zich direct naast Tally-ho en heeft moderne kamers met tuinzichten. De accommodatie bestaat uit 8 kamers.
Meer informatie
Villa Kranenbergh

Villa Kranenbergh

in het kunstenaarsdorp Bergen vindt u Villa Kranenbergh. Dit historische, in 2018 compleet gerenoveerde hotel is de perfecte locatie voor een kort of langer verblijf: met z’n tweeën, met het hele gezin of zelfs met een familie- of vriendengroep tot 16 personen.
Meer informatie
Hotel Bergen

Hotel Bergen

Welkom bij Hotel Bergen! Voorzien van alle gemakken en gelegen in een mooi gebied dicht bij het strand. U kunt online reserveren en/of als u vragen heeft kunt u ons een mailtje sturen of bellen.
Meer informatie
Boschlust

Boschlust

7 Mooie appartementen , Voorzien van alle luxe en Wifi. In 3 appartementen zijn honden welkom. Prachtige locatie centrum Bergen, 20 min. Fietsen van het Strand 5 min. van het bos.
Meer informatie

1   2   >>>

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar

Het weer