De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
Welkom in Bergen !
Pesie Rent a Bike

Pesie Rent a Bike

Een fietshuren is het gevoel van absolute vrijheid en dé manier om de regio te ontdekken. Pesie Rent a Bike is jouw adres voor fietsverhuur in Alkmaar, Bergen en omgeving. Huur jouw E-bike, elektrische bakfiets, kinderfiets of stadsfiets eenvoudig online. U kunt hier gebruik maken van onze Park &...
Meer informatie
museum Het Sterkenhuis

museum Het Sterkenhuis

Dit museum is gesloten tot maart 2021 ivm Corona maatregelen.!! In historisch Museum Het Sterkenhuis brengen archeologische vondsten maar ook, Hollandse streekmode, historische interieurstukken en prenten de rijke geschiedenis van Bergen tot leven.
Meer informatie
Ad Groot

Ad Groot

Ad Groot zijn atelier, bevindt zich achter het woonhuis in een prachtige Balinese tuin. In het stoere industrieel verbouwde woonhuis - vaak gebruikt voor photoshoots - hangen zijn olieverf schilderijen. Een aantal grote werken zijn niet opgespannen en komen als wandkleden over. Kunst in Interieur.
Meer informatie
Indoor Adventure Minigolf [kopie]

Indoor Adventure Minigolf [kopie]

Een potje minigolfen tussen de exotische planten en vijvers vol koikarpers? Het kan bij Indoor Adventure Minigolf Hollandse Waarland! Speel 15 uitdagende holes van 8 tot maar liefst 15 meter lang. Uniek in Nederland.
Meer informatie
Land van Fluwel

Land van Fluwel

Op Land van Fluwel is het voor elk kind en ouder vrij in de bol genieten. Prieken & prutten bij Strand van Fluwel en wilde avonturen beleven op het 1km lange Blote Voetenpad. Uniek is ook de sprookjesachtige route door het bos waarbij je met een audiotour kennismaakt met de geschiedenis van de tulp!
Meer informatie

1   2   3   4   >>>

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar

Het weer