De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
Welkom in Volendam !
Eetcafe "de Zeilhoek"

Eetcafe "de Zeilhoek"

Eetcafé ''de Zeilhoek'' is een tussen Monnickendam en Volendam gelegen etablissement direct aan/op het water. U kunt hier terecht voor een lunch, diner of een hapje en een drankje. U heeft er het mooiste uitzicht van Waterland misschien zelfs wel van heel Noord-Holland. Tot ziens!
Meer informatie
Cafetaria Kippie

Cafetaria Kippie

Van eigengemaakte kroketten en pasta’s tot de lekkerste en meest unieke vers gemaakte broodjes en salades. Wilt u eten bezorgd hebben op een van de vakantie gelegheden in Volendam of Edam, dan verzorgen wij dat graag voor u, of kom gezellig bij ons binnen zitten
Bestel online
Domino`s Pizza

Domino`s Pizza

Bij Domino’s zijn er altijd zeer voordelige pizza aanbiedingen. Zowel in de winkel als online kun je gebruik maken van onze pizza aanbiedingen, daarna bezorgen wij deze op elke gewenste locatie en op de vakantiegelegenheden in Edam en Volendam. Check deze pagina en ontdek de huidige pizza acties!
Bestel online
Van der Valk Hotel Volendam

Van der Valk Hotel Volendam

Welgemeende gastvrijheid tegen het decor van een oer-Hollands landschap. Omringd door graslanden. het IJsselmeer dichtbij en tegelijkertijd op slechts een kwartiertje rijden van Amsterdam. Een uitgelezen plek voor bijvoorbeeld een heerlijke lunch, diner of een comfortabele overnachting.
Meer informatie

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar

Het weer