De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
Welkom in Volendam !
Zwembad De Waterdam

Zwembad De Waterdam

Zwemplezier het hele jaar door!Zwembad de Waterdam is één van de grootste en meest gezellige zwembaden van Nederland met diverse binnen en buitenbaden! Ongeacht het weer, u kunt bij ons altijd terecht voor een heerlijke dag zwemmen.
Meer informatie
Hotel Spaander Welness

Hotel Spaander Welness

Hotel Spaander prikkelt uw inspiratie en ontspant de geest. Daarnaast bieden wij onze gasten een overdekt zwembad, stoomcabine, Turks stoombad en sauna. Het zwembad en de wellnessfaciliteiten zijn kosteloos te gebruiken voor onze gasten van 8.30 tot 19.30 uur.
Meer informatie
Jacobs Hoeve

Jacobs Hoeve

Kom kijken hoe kaas nu echt gemaakt wordt.Bij Cheese & More by Henri Willig vindt u een uitgebreid assortiment delicatessen, zoals Henri Willig’s ambachtelijke kazen, kaasdips, mosterd, chutney, confitures en traditioneel bereide nougat. U kunt ook zelf ook komen proeven
Meer informatie
Foto de boer

Foto de boer

Foto De Boer heeft in een kleine eeuw tijd meer dan honderdduizend bezoekers op de foto gezet in Volendams kostuum. Mensen uit de eigen regio, nationale en internationale toeristen en ook heel wat beroemdheden. Wat is het geheim? Wat maakt een foto in Volendams kostuum zo populair?
Meer informatie
Meet the cows  By Henri Willig

Meet the cows By Henri Willig

Bezoek gratis onze duurzame koeienstal met de typische Jersey koe, zie hoe een melkrobot werkt, maar ook een hooirobot. Kaas maken begint vanaf het mooie grasland, via de koe, en dan op naar de melkfabriek, dit alles zie je live, en tevens kunt u de film bekijken over en met Henri Willig en hun...
Meer informatie

1   2   >>>

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar

Het weer