De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
Welkom op de pagina's van Haarlem
Primeurshop Bol

Primeurshop Bol

We hebben een breed assortiment groente met altijd de seizoensgroente. Ook het fruit assortiment is ruim vertegenwoordigd. Uit onze keuken komen vele soorten rauwkost met een salade van de week, maar ook dagelijks een 20-tal maaltijden die u zelf alleen nog maar hoeft op te warmen.
Meer informatie
Raaks Halle

Raaks Halle

Onze winkel ligt midden in het Raaksgebied op 200 meter van de Grote Markt. De kleine winkeltjes en de omliggende activiteiten in het pand zorgen voor een unieke winkelervaring. Ook evenementen zoals workshops, lezingen en live muziek. Een lekker bakkie koffie hebben we ook.
Meer informatie
Liquid Gold

Liquid Gold

Naast de meer dan 800 whisky soorten is er zeer goede cognac, armagnac en calvados te koop. Verder is er een groot assortiment likeuren en jenevers van wereld vermaarde distilleerderijen als Zuidam, van Rutte & Zn., en Graanbranderij de IJsvogel. En een uitgebreid aanbod gin en grappa.
Meer informatie
Cosy van Tutti

Cosy van Tutti

Cosy van Tutti is "the place to be" in Haarlem als het om nieuwe hoeden en petten gaat. Voor zowel de dames als de heren is er een uitgebreide keus. Wij beginnen vanaf maat 52 t/m 64. De naam “Cosy van Tutti” staat voor gezellig van alles, want dat is het ook!
Meer informatie
Driessen Juweliers

Driessen Juweliers

De mooiste horloges, juwelen en Trouwringen vind u bij ons in de winkel ! Driessen Juweliers.
Meer informatie

1   2   >>>

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar

Het weer