De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
Welkom op de pagina's van Haarlem
Liquid Gold

Liquid Gold

Naast de meer dan 800 whisky soorten is er zeer goede cognac, armagnac en calvados te koop. Verder is er een groot assortiment likeuren en jenevers van wereld vermaarde distilleerderijen als Zuidam, van Rutte & Zn., en Graanbranderij de IJsvogel. En een uitgebreid aanbod gin en grappa.
Meer informatie
Meneer Paprika

Meneer Paprika

In het cafe hebben we broodjes, taartjes en sapjes.In de winkel een heel speciaal aanbod van speelgoed. We hebben verschillende shop-in-shops, zoals: Django’s Bikeshop: cruisers, fixies, customs en parts. De Toyboys: action figures, vintage toys, merchandise and more. Vintage Curators.
Meer informatie
Uit de vreemde

Uit de vreemde

Uit den Vreemde is een winkel in Oosterse kunstnijverheid. Wij importeren rechtstreeks uit diverse Aziatische landen zoals: Indonesie, Thailand, India en Nepal. U kunt bij ons terecht voor leuke originele cadeautjes "uit den vreemde", maar ook voor exclusieve Oosterse kunstnijverheid.
Meer informatie
Fiets Fix Haarlem

Fiets Fix Haarlem

Wij verzorgen fietsreparaties, onderhoud en verkopen nieuwe én tweedehands fietsen. Heb je een bakfiets? Geen probleem! Niet in staat of in de gelegenheid om de fiets te brengen? Fiets Fix Haarlem heeft daarvoor de haalservice. Daarbij zijn wij erkend servicepunt van Fietsenwinkel.nl.
Meer informatie
Driessen Juweliers

Driessen Juweliers

De mooiste horloges, juwelen en Trouwringen vind u bij ons in de winkel ! Driessen Juweliers.
Meer informatie

1   2   >>>

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar

Het weer