De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
...
Welkom op de pagina's van Hoorn
Multivlaai Hoorn

Multivlaai Hoorn

In ons prachtige monumentale pand kunt u genieten van de lekkerste koffie van Hoorn en kiezen uit meer dan 40 soorten overheerlijk, oerhollands gebak. Of kies een van onze echte Amerikaanse cheesecakes/taarten. Koffie + gebak al vanaf € 4,95
Meer informatie
De Bourgondiér

De Bourgondiér

Onze unieke terrasboot is beloond in de misset terras top 100, 2014 met de 5e plek! U kunt bij ons terecht voor een heerlijke lunch of lekker loungen of genieten van een high wine met yaki tori sate’s, duivelse garnalen of andere fingerfoods en een goed glas wijn.
Meer informatie
't Skaffie

't Skaffie

Bij ons kunt u gezellig in het restaurant eten van lekkere eenvoudige plate service. Ook kunt u van de vers bereide daghap genieten (aanmelden voor 14.00 is wel een vereiste i.v.m. de inkoop) Wij maken elke dag verse patat en hebben een ruime keuze aan snacks.
Meer informatie
De vier Jaargetijden.

De vier Jaargetijden.

De Vier Jaargetijden, het huiskamer gevoel buitenshuis. De perfecte plek om ontspannen en gezellig te lunchen, maar ook voor alleen een kop koffie met huisgemaakte appeltaart. Midden in het oude stadscentrum, ideaal als u ook nog even wilt winkelen, wandelen of musea wilt bezoeken.
Meer informatie
De Tuynkamer

De Tuynkamer

Welkom in Hoorn! Een gezellige ontmoetingsplaats voor iedereen. Bekend om de huisgemaakte appeltaart (8,5 AD test), heerlijke broodjes en salades en de mooie binnenstadstuin. Elke dag open voor lunch en van donderdag t/m zondag ook voor diner. Kom genieten!
Meer informatie

1   2   3   >>>

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar

Het weer