De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
Welkom op de pagina's van Hoorn
Hotel Café Restaurant De Keizerskroon

Hotel Café Restaurant De Keizerskroon

Hotel, café, restaurant De Keizerskroon ligt in het centrum van het historische centrum van Hoorn. U kunt hier overnachten, genieten van een heerlijke lunch of diner of een kop koffie op het terras.
Meer informatie
Hotel de Magneet

Hotel de Magneet

Perfect gelegen, rustig en dichtbij de prachtige historische haven en bruisende stadscentrum.Talloze attracties op loopafstand van het hotel.18 unieke en moderne kamers, van alle gemakken voorzien. Gratis parkeren binnen 200 meter afstand.Gratis Wi-Fi. U voelt zich echt thuis in ons familiehotel.
Meer informatie
Monument en Bed Bonck

Monument en Bed Bonck

In dit plaatje van een huis komen design, comfort en historie samen. Slaap in het fijne bed tegenover de oude gietijzeren kachel en geniet van het uitzicht over de prachtige tuin. Vanuit de ruime woon- en eetkamer aan de voorzijde heb je eersterangs uitzicht op de historische haven.
Meer informatie
Camping t Venhop

Camping t Venhop

Camping ‘t Venhop is een gezellige, intieme camping van ruim 8,5 hectare groot. U vindt ons in het prachtige natuurgebied De Hulk. De camping vlakbij het Markermeer, waar men heerlijk kan surfen, zeilen, zwemmen en vissen, fietsen, wandelen en zonnen. De historische havenstad Hoorn, ligt om de hoek.
Meer informatie

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar

Het weer