De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
Welkom in Hoorn !
Westfries Museum

Westfries Museum

Het Westfries Museum is een museum over de Gouden Eeuw, gevestigd in één van de mooiste monumenten van Hoorn, het in 1632 gebouwde Statencollege. Zo imposant als het gebouw aan de buitenzijde is, zo intiem is het binnen. U kunt er heerlijk dwalen door maar liefst 27 zalen.
Reserveer online
Land van Fluwel

Land van Fluwel

Land van Fluwel is een uniek beleef- en doe bos. Het ware verhaal van de tulp, vanaf het ontstaan tot de moderne tulpenteelt. Ontdek de inspiratietuinen, het ondergrondse leven van een tulpenbol, de traptrekkerbaan en nog veel meer. En tot eind oktober bloeiende tulpen!
Meer informatie
Stichting Varend Erfgoed Hoorn

Stichting Varend Erfgoed Hoorn

Het Centrum Varend Erfgoed in Hoorn is het trefpunt voor liefhebbers van maritieme historie. Neem een kijkje in onze Museumhaven. Kijk op onze website voor activiteiten, vaartochtjes, verhuur en evenementen van het varend erfgoed.
Meer informatie
Stichting Van Blanckendaell Park

Stichting Van Blanckendaell Park

De compacte en goed verzorgde dierentuin is gelegen tussen Alkmaar en Schagen met een verscheidenheid aan dieren zoals diverse aapsoorten, guanaco’s, alpaca’s, kamelen, watoesi runderen, nandoes, prachtige tropische vogels, capibara’s, flamingo’s en daarnaast nog vele andere dieren.
Meer informatie
Renttourbuy

Renttourbuy

RentTourBuy is dé mobiele fietsverhuurder van Zandvoort e.o. Met ons product ParktoBike kunt u aan de rand van Zandvoort parkeren en op de fiets verder rijden. Regel het snel met de QR code op deze map. Op een andere manier rijden? Probeer dan eens de Segway of E-Kickbike. Check www.parktobike.nl.
Meer informatie

1   2   3   4   >>>

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar

Het weer