De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
......
Welkom op de pagina's van Schagen en Omstreken
Escaperoom Warmenhuizen

Escaperoom Warmenhuizen

Tuinder Cornelis is erin geslaagd een perfect koolras te ontwikkelen.Voor geen goud geeft deze tuinder de geheimen van zijn uitvinding prijs.Helaas is Cornelis overleden en heeft zijn geheim mee het graf ingenomen.Lukt het u het zaad binnen een uur veilig te stellen voor de rechtmatige erfgenamen?
Meer informatie
Waarlands Molen en molenhuijs

Waarlands Molen en molenhuijs

Deze binnenkruier aan de Hoebelaan is al jaren gezichtsbepalend voor Waarland. Het is bovendien een rijksmonument, waar we als historische vereniging trots op kunnen zijn.
Meer informatie
Museum Eenigenburg

Museum Eenigenburg

In Museum Eenigenburg wijst een levensgroot kompas naar markante zaken in het landschap. Naar de terpen, de Westfriese Omringdijk, de resten van het kasteel ‘t Huys te Nuwendore, het daglonershuisje en het verkavelde landschap waar ooit eilanden waren.
Meer informatie
Museum Slag v/d Somme 1914-1918

Museum Slag v/d Somme 1914-1918

In de oostelijke slottoren van het Slot Schagen treft u een collectie voorwerpen aan uit de Eerste Wereldoorlog. De Somme is een gebied in Noord Frankrijk ongeveer 70 km over de Belgische grens.
Meer informatie
By Broersen

By Broersen

Op ons familiebedrijf worden aardbeien en asperges geteeld en verkocht. Naast onze eigen geteelde aardbeien en asperges bieden we ook verwante en andere lokale versproducten aan in onze boerderijwinkel. In onze zelfpluktuin kunt u zelf vele soorten kleinfruit en snijbloemen plukken.
Meer informatie

1   2   3   4   >>>

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar