De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
......
Wij zorgen voor u :) en uw veiligheid
Skaga Venture

Skaga Venture

Dé plek in de Noordkop voor ontspanning en avontuur, dat is SkagaVenture. Het nieuwste en modernste indoor Family Entertainment Center van Nederland waar je o.a. kunt karten, lasergamen, trampoline springen, VR en arcade games kunt spelen maar ook heerlijk kunt borrelen en eten.
Meer informatie
Alkmaars Koffiehuis

Alkmaars Koffiehuis

Zin in koffie en taart of een lekkere lunch? Of toch meer zin in een speciaalbiertje of een goed glas wijn bij een borrelhapje of diner? Dat kan in ons Koffiehuis dat bekend staat om de goede sfeer, gezellige inrichting en prettige bediening.
Meer informatie
Bistr Bar de Buren

Bistr Bar de Buren

In de Oude Stad van Alkmaar is Bistro Bar de Buren gevestigd aan de historische visbanken.U kunt bij ons terecht voor een lunch of diner.We serveren mooie gerechten met een Frans-Hollandse inslag. Een gastronomische ervaring waarbij de vegetariër ook ruimschoots keuze heeft.
Meer informatie
McDonald's Alkmaar

McDonald's Alkmaar

McDonald's maakt van elke dag één groot feest! Welke u ook kiest, wij zorgen ervoor dat het een onbezorgd en leuk feestje wordt. Bij ons is het altijd genieten: voor kinderen én voor ouders.
Meer informatie
Anne & Max

Anne & Max

Anne & Max is een gezellige, toegankelijke koffietent annex lunchroom, met heerlijke ontbijtj, lunches, koffies en gebak. De sfeer is fijn, lekker relaxed”
Meer informatie

1   2   3   >>>

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar

Het weer