De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
......
Welkom op de pagina's van Alkmaar
Heerlijk Nel

Heerlijk Nel

Proef de huiselijke, warme sfeer en geniet van het mooie uitzicht op de prachtige Platte Stenenbrug met rondom historische monumenten.
Meer informatie
Grand Hotel Alkmaar

Grand Hotel Alkmaar

In het historische centrum van Alkmaar ligt aan de Gedempte Nieuwesloot het statige Grand Hotel Alkmaar. Een parel midden in het centrum van deze gezellige stad. Voor de toeristische reiziger biedt het Grand Hotel Alkmaar een thuis en een oase van rust in het gezellige centrum van de “Kaasstad”.
Meer informatie
Elhorst Eten & Drinken

Elhorst Eten & Drinken

Elhorst Alkmaar houdt van koffieliefhebbers en andersom… De liefde voor het zwarte goud, maar ook voor thee, is te proeven en te voelen! De speciaal getrainde Elhorst-barista’s malen voor elke koffie een verse hoeveelheid bonen, afkomstig van huisleverancier Hesselink koffie.
Meer informatie
De Koffiemolen

De Koffiemolen

De Koffiemolen is een espressobar én lunchroom in Alkmaar. In een zeer sfeervolle ambiance kunt u hier genieten van heerlijke koffiespecialiteiten en huisgemaakt gebak en broodjes.
Meer informatie
Grand Cafè Restaurant Granada

Grand Cafè Restaurant Granada

Proef de rijkdom van onze keuken op ons mooie terras tegenover de imposante Grote Kerk of binnen bij het haardvuur. Bij Granada wordt alles in eigen huis gemaakt. Van een uitgebreid diner tot het koekje bij de koffie.
Meer informatie

1   2   3   >>>

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar

Het weer