De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
Horeca en Musea weer open! Graag online reserveren
Alkmaars Koffiehuis

Alkmaars Koffiehuis

Zin in koffie en taart of een lekkere lunch? Of toch meer zin in een speciaalbiertje of een goed glas wijn bij een borrelhapje of diner? Dat kan in ons Koffiehuis dat bekend staat om de goede sfeer, gezellige inrichting en prettige bediening.
Meer informatie
De Koffiemolen

De Koffiemolen

De Koffiemolen is een espressobar én lunchroom in Alkmaar. In een zeer sfeervolle ambiance kunt u hier genieten van heerlijke koffiespecialiteiten en huisgemaakt gebak en broodjes.
Meer informatie
McDonald's Alkmaar

McDonald's Alkmaar

McDonald's maakt van elke dag één groot feest! Welke u ook kiest, wij zorgen ervoor dat het een onbezorgd en leuk feestje wordt. Bij ons is het altijd genieten: voor kinderen én voor ouders.
Meer informatie
Grand Cafè Restaurant Granada

Grand Cafè Restaurant Granada

Proef de rijkdom van onze keuken op ons mooie terras tegenover de imposante Grote Kerk of binnen bij het haardvuur. Bij Granada wordt alles in eigen huis gemaakt. Van een uitgebreid diner tot het koekje bij de koffie.
Meer informatie
Meat & Co

Meat & Co

Vanaf 23 maart zijn wij elke dag geopend voor afhalen, nu met 20% korting!Wij blijven voorlopig voor jullie geopend maar alleen voor afhalen.U kunt uw bestelling vanaf 16:00 telefonisch(072-5823307) aan ons doorgeven en het op de afgesproken tijd ophalen.We zijn elke dag van 16:00 tot 22:00 geopend.
Meer informatie

1   2   3   >>>

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar

Het weer