De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
Welkom op de pagina's van Alkmaar
Restaurant Zegels

Restaurant Zegels

Een avond uit eten in Restaurant Zegels is een garantie voor smaakvolle en spannende gerechten, zonder onnodige toevoegingen. De keuken gebruikt altijd seizoensgebonden ingrediënten die met de hoogste vakkundigheid worden bereid. Daarnaast geven wij deskundig advies over de best passende wijn bij...
Meer informatie
De Koffiemolen

De Koffiemolen

De Koffiemolen is een espressobar én lunchroom in Alkmaar. In een fijne ambiance kunt u hier genieten van onze heerlijke koffiespecialiteiten. Onze koffiemakers zijn ware meesters in het koffiezetten en kunnen u alles vertellen over koffie. Van een heerlijke espresso of cappuccino tot filterkoffie
Meer informatie
Granada

Granada

Mediterrane passie in hartje Alkmaar, tegenover de Grote Kerk. Van dinsdag t/m zondag geopend voor koffie met huisgemaakte appeltaart, lunch, borrel en diner. Saté, visgerechten, tapas of oesters , geniet van ons heerlijke zonnige terras.
De Fransman

De Fransman

Fonduerestaurant de Fransman bevindt zich aan de Mient, één van de mooiste grachten in het historische hart van Alkmaar, op een steenworp afstand van de Kaasmarkt en de Waagtoren. Bij ons wordt fondueën een gezellige ervaring. U zult genieten van onze smaakvolle fonduevariaties.
Meer informatie
Stadsstrand de Kade

Stadsstrand de Kade

De Kade is naast een horecagelegenheid een plek waar jong talent, buurtbewoners, artiesten, culturele en maatschappelijke organisaties de kans krijgen om hun activiteiten te ontplooien. Bezoekers worden verrast door leuke en nieuwe activiteiten terwijl de zon ondergaat.
Meer informatie

1   2   3   >>>

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar

Het weer