De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
Horeca en Musea weer open! Graag online reserveren
Mapa Mundo

Mapa Mundo

Bij kledingwinkel Mapa Mundo in Alkmaar is een nieuwe blouse, jurk of sjaal kopen altijd een belevenis. Bij Mapa Mundo vind je originele, verantwoord geproduceerde damesmode in bijzondere kleuren en prints. Gemaakt op Bali. Onze maten gaan van maat 36 tot en met 52.
Meer informatie
Wijdeman Schoenen

Wijdeman Schoenen

Op zoek naar de ideale schoenen die niet alleen modern, maar ook bijzonder passend zijn voor uw voeten? Wijdeman Schoenen is waar u moet zijn voor het vinden van nieuwe modeschoenen en comfortschoenen voor zowel dames als heren. Wij hebben ook diverse accessoires, zoals riemen en tassen.
Meer informatie
Chr. Boekhandel Alkmaar

Chr. Boekhandel Alkmaar

Christelijke boeken, muziek en cadeau-artikelen. Nabij de Kapelkerk, Laat 111. Open op maandag 13-17, dinsdag-zaterdag 10-17 Zomer-openingstijden di 7-7 t/m za 16-8: Maandag gesloten, di-za 12-16 uur
Meer informatie
Egbert Broers bv

Egbert Broers bv

U vindt hier werkelijk alles op het gebied van rookwaren.Of het nu sigaren, sigaretten, pijptabakken of luxe rookartikelen zijn.De sigarenwinkel blinkt uit in een zeer uitgebreide assortiment aan sigaren en een zeer grote collectie longfilters en pijptabak. Kom eens gezellig bij ons langs, Tot snel...
Meer informatie
Boekhandel van der Meulen's

Boekhandel van der Meulen's

De plezierigste boekhandel in het centrum. Met ons brede assortiment en vakkennis zijn wij al ruim honderd jaar een begrip in Alkmaar en omstreken. Naast alle prachtige boeken die wij hebben, kunt u ook bij ons terecht voor een overvloed aan tijdschriften, prachtige kaarten of een leuk cadeau.
Meer informatie

1   2   3   4   >>>

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar

Het weer