De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
......
Welkom op de pagina's van Alkmaar
de Kaasopslag

de Kaasopslag

Bij de Kaasopslag kun je terecht voor de allerlekerste kaas! Versgebrande Noten! En overheerlijke wijnen!
Meer informatie
Boekhandel van der Meulen's

Boekhandel van der Meulen's

De plezierigste boekhandel in het centrum. Met ons brede assortiment en vakkennis zijn wij al ruim honderd jaar een begrip in Alkmaar en omstreken. Naast alle prachtige boeken die wij hebben, kunt u ook bij ons terecht voor een overvloed aan tijdschriften, prachtige kaarten of een leuk cadeau.
Meer informatie
Handelsonderneming Boom

Handelsonderneming Boom

De bijzondere “ouderwetse” winkel van Boom: het goede van vroeger en het goede van nu. Huishoudelijke artikelen, borstels, ragers en bezems, klompen in diverse uitvoeringen, overalls, touw en lont, schoonmaakartikelen, glazenwassers-benodigheden, etc. Een winkel om niet te vergeten!
Meer informatie
Cosy van Tutti

Cosy van Tutti

Cosy van Tutti is "the place to be" in Haarlem als het om nieuwe hoeden en petten gaat. Voor zowel de dames als de heren is er een uitgebreide keus. Wij beginnen vanaf maat 52 t/m 64. De naam “Cosy van Tutti” staat voor gezellig van alles, want dat is het ook!
Meer informatie
Campingshop Roobeek

Campingshop Roobeek

Ontdek het omvangrijke assortiment dat we al jaren in het centrum van Alkmaar aanbieden. Variërend van campingartikelen, fitnessapparatuur en (kick) boks-artikelen. Maar ook ons zeer uitgebreid assortiment in dartmaterialen, biljartartikelen en ook de fraai vormgegeven schaak-en damspellen!
Meer informatie

1   2   3   >>>

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar

Het weer