De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
Welkom op de pagina's van Alkmaar
Buitenzwembad de Bever

Buitenzwembad de Bever

Zwembad De Bever in Sint Pancras is een knus familiezwembad. Je kunt er baantjes trekken in het 25-meterbad. In het L-vormige recreatiebad vind je 2 glijbanen en speelattributen.Het water is 25C. Grote ligweide. Gezellig terras. Regelmatig activiteiten, zoals een spelletjesmiddag of een...
Meer informatie
Rent a Scooter Alkmaar

Rent a Scooter Alkmaar

Bij Rent a Scooter Alkmaar vind je zowel scooters als elektrische fietsen waarmee je het historische Alkmaar of de omgeving van Alkmaar kunt ontdekken. Voor vertrek krijg je goede instructies en je bent klaar voor een onvergetelijke dag in of rond Alkmaar!
Meer informatie
Klaver advocaten

Klaver advocaten

Klaver Advocaten in Alkmaar werkt voor en met ondernemers; onze advocaten zijn gespecialiseerd in het Ondernemingsrecht. Ons doel is bedrijven te helpen in het moderne ondernemingsverkeer. Dat doen we met alle mogelijke middelen.
Meer informatie
Nationaal Biermuseum de Boom

Nationaal Biermuseum de Boom

Al eeuwen lang is bier in ons land een zeer geliefde drank. Wilt U weten wat mouten is en waarom gist zo belangrijk is? Bezoek dan ons museum en ontdek hoe het ‘Gouden nat’ gebrouwen wordt.
Meer informatie
Escaperoom Egmond

Escaperoom Egmond

In deze escaperoom waan je jezelf een echte wrakduiker. Ga op zoek naar het vermeende goud van de Lutine, een Brits schip dat in 1799 ten onder ging tussen Vlieland en Terschelling met een enorme lading goud.
Meer informatie

1   2   3   >>>

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar

Het weer