De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
Horeca en Musea weer open! Graag online reserveren
Broekerveiling

Broekerveiling

De oudste doorvaar groenteveiling ter wereld. Op deze historische plek in Broek op Langedijk is in 1887 het veilen bij afslag ontstaan. Dit systeem wordt tegenwoordig bij alle grote veilingen toegepast.
Meer informatie
Kaasmuseum Alkmaar

Kaasmuseum Alkmaar

In het Waaggebouw in Alkmaar bevindt zich het Hollands Kaasmuseum. De ronde Edammer en de platte Goudse kaas staan hierin centraal.De collectie bestaat uit historische objecten en schilderijen over de kaasbereiding. Het pronkstuk "De antieke Kaaspers" uit 1855 is er een van ongekende schoonheid.
Meer informatie
Beatles Museum

Beatles Museum

Het museum over The Beatles. Waar je o.a. veel merchandise en memorabilia kunt bekijken over de populaire popgroep uit de jaren 60. Een privé verzameling van Azing Moltmaker die de meeste Beatlesboeken op zijn naam heeft staan. Een must voor elke muziekliefhebber.
Meer informatie
Hortus

Hortus

Hortus Alkmaar is een botanische tuin, gespecialiseerd in geneeskrachtige kruiden.Met een leuke thee tuin waar u uw eigen thee kan samenstellen.
Meer informatie
Skaga Venture

Skaga Venture

Dé plek in de Noordkop voor ontspanning en avontuur, dat is SkagaVenture. Het nieuwste en modernste indoor Family Entertainment Center van Nederland waar je o.a. kunt karten, lasergamen, trampoline springen, VR en arcade games kunt spelen maar ook heerlijk kunt borrelen en eten.
Meer informatie

1   2   3   4   >>>

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar

Het weer