De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
Welkom op de pagina's van Alkmaar
Camping Alkmaar

Camping Alkmaar

Camping Alkmaar is een groene camping van 2,8 ha, gelegen tussen de gezellige stad Alkmaar en het schilderachtige dorp Bergen. U kunt het ene moment genieten van de rustige natuur en de schoonheid van het Noord-Hollandse landschap.
Meer informatie
Camping de Kolibrie

Camping de Kolibrie

Welkom op camping de Kolibrie, onze camping is gelegen in de Noordkop van Noord-Holland ter hoogte van Schoorl dicht bij het strand. Camping de Kolibrie heeft naast kampeerplaatsen voor caravans en tenten ook een vakantiewoning en luxe camping villa's. Wij zijn geopend vanaf 15 maart t/m 31 oktober
Meer informatie
Grand Hotel Alkmaar

Grand Hotel Alkmaar

In het historische centrum van Alkmaar ligt aan de Gedempte Nieuwesloot het statige Grand Hotel Alkmaar. Een parel midden in het centrum van deze gezellige stad. Voor de toeristische reiziger biedt het Grand Hotel Alkmaar een thuis en een oase van rust in het gezellige centrum van de “Kaasstad”.
Meer informatie
College Hotel

College Hotel

Het hotel ligt in het centrum, maar ook rustig gelegen aan een park. Dit unieke hotel is gesitueerd in een oud schoolgebouw. Het gebouw stamt uit 1927 en is gebouwd in de “Amsterdamse School” stijl.
Meer informatie
Amrâth Hotel Alkmaar

Amrâth Hotel Alkmaar

Amrâth Hotel Alkmaar ligt aan de rand van het centrum van Alkmaar, op loopafstand van het Centraal Station. De historische attracties en de welbekende kaasmarkt zijn op steenworp afstand te bereiken. Ontdek deze mooie stad met de Sint Laurens kerk en karaktervolle grachten en huizen uit de 16e eeuw.
Meer informatie

1   2   >>>

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar

Het weer