De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
Welkom in Alkmaar !
Passo & TallPeople

Passo & TallPeople

Passo is de hipste schoenenwinkel n grote maten. en is een van de grootste maten specialisten van Nederland, kom een kijkje nemen in het uitgebreide assortiment. Daarnaast verkopen wij ook kleding voor lange mensen. Kom shoppen voor de nieuwste collectie!
Meer informatie
Body Style

Body Style

Bodystyle beenmode & bodyfashion. Sinds 1959 de speciaalzaak voor Alkmaar en omstreken. In onze grote winkel in Alkmaar vindt u alle bekende merken
Meer informatie
Wijdeman Schoenen

Wijdeman Schoenen

Op zoek naar de ideale schoenen die niet alleen modern, maar ook bijzonder passend zijn voor uw voeten? Wijdeman Schoenen is waar u moet zijn voor het vinden van nieuwe modeschoenen en comfortschoenen voor zowel dames als heren. Wij hebben ook diverse accessoires, zoals riemen en tassen.
Meer informatie
Boekhandel van der Meulen's

Boekhandel van der Meulen's

De plezierigste boekhandel in het centrum. Met ons brede assortiment en vakkennis zijn wij al ruim honderd jaar een begrip in Alkmaar en omstreken. Naast alle prachtige boeken die wij hebben, kunt u ook bij ons terecht voor een overvloed aan tijdschriften, prachtige kaarten of een leuk cadeau.
Meer informatie
Strips & Zo

Strips & Zo

Welkom bij Strips & Zo! Hier vindt u een uitgebreide selectie van strips en graphic novels van bekende en minder bekende auteurs. Of u nu op zoek bent naar de laatste uitgaven, klassiekers of exclusieve edities, wij hebben het allemaal.
Meer informatie

1   2  

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar

Het weer