De stad in je binnenzak

Facebook Twitter
Welkom in Alkmaar !
Wijdeman Schoenen

Wijdeman Schoenen

Op zoek naar de ideale schoenen die niet alleen modern, maar ook bijzonder passend zijn voor uw voeten? Wijdeman Schoenen is waar u moet zijn voor het vinden van nieuwe modeschoenen en comfortschoenen voor zowel dames als heren. Wij hebben ook diverse accessoires, zoals riemen en tassen.
Meer informatie
J. Boom Ouderwetse Winkle

J. Boom Ouderwetse Winkle

In onze winkel in hartje Alkmaar vindt u typisch ouderwetse producten die nergens anders meer te koop zijn. U vindt bij ons bijvoorbeeld zeepkloppers (om een lekker sopje mee te maken), stijfsel, blauwsel en theedoeken en natuurtouw zoals hennep, manilla, sisal en katoen. kom snel eens langs !
Passo & TallPeople

Passo & TallPeople

Passo is de hipste schoenenwinkel n grote maten. en is een van de grootste maten specialisten van Nederland, kom een kijkje nemen in het uitgebreide assortiment. Daarnaast verkopen wij ook kleding voor lange mensen. Kom shoppen voor de nieuwste collectie!
Meer informatie
Cosy van Tutti

Cosy van Tutti

Cosy van Tutti is "the place to be" in Alkmaar als het om nieuwe hoeden en petten gaat. Voor zowel de dames als de heren is er een uitgebreide keus. Wij beginnen vanaf maat 52 t/m 64. De naam “Cosy van Tutti” staat voor gezellig van alles, want dat is het ook!
Meer informatie
Oilily

Oilily

Op zoek naar bijzondere herinneringen? Maak ze samen met Oilily deze met haar kleurrijke, creatieve en duurzame dames- en kindermode. De Oilily winkel heeft de nieuwste collectie, maar ook collecties met kortingen tot wel 60%.
Meer informatie

1   2   >>>

Routebeschrijving

Plan uw route met de routeplanner van Google® Maps (U wordt doorverwezen naar de website van Google® Maps)

Van
Naar

Het weer